8 Ιουλ 2017

Απίστευτο - Ντελιβεράς διέκοψε τα επεισόδια για να παραδώσει μία πίτσα [Βίντεο]

Απίστευτο - Ντελιβεράς διέκοψε τα επεισόδια για να παραδώσει μία πίτσα [Βίντεο]

Δείτε το βίντεο με τον οδηγό που έφτασε μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας. Το τριήμερο της συνόδου των 20 πιο πλούσιων κρατών στον κόσμο, στο Αμβούργο αναμενόταν ιδιαίτερα «θερμό».

Διαδηλωτές από όλο τον κόσμο έχουν συρρεύσει στο λιμάνι της Γερμανίας για να διαμαρτυρηθούν για τις πολιτικές των μεγάλων χωρών. Οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών από την πρώτη μέρα είναι ιδιαίτερα σφοδρές.

Το περιστατικό όμως που έχει κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, δηλαδή το πρώτο βράδυ των εντάσεων στους δρόμους.

Διαδηλωτές και αστυνομία, ήταν απέναντι αλλά κάτοικος στο κέντρο είχε παραγγείλει πίτσα. Έτσι, ο ντελιβεράς με το μηχανάκι του πέρασε μέσα από την πορεία για να κάνει τη δουλειά του και να παραδώσει την πίτσα. Το γεγονός καταγράφηκε σε κινητό, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον ντελιβερά ήρωα.

Δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο εάν τα κατάφερε γιατί τα βίντεο ναι μεν δείχνει το μηχανάκι να διασχίζει το πλήθος των διαδηλωτών αλλά να κολλάει στο μπλόκο των αστυνομικών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Απίστευτο - Ντελιβεράς διέκοψε τα επεισόδια για να παραδώσει μία πίτσα [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: