Οκτώ χαρακτηριστικά ερπετού στον άνθρωπο!!!

Σύμφωνα με τις ιστορίες των Σουμερίων, οι Ανουνάκι δημιούργησαν τρεις εκδοχές άνθρωπων μεσώ γενετικής. Επίσης πιστεύεται ότι μπορεί το αίμα των Anunnaki ερπετών να έχει αναμιγνύει με τις δημιουργίες τους.

Δεν ξέρουμε συγκεκριμένα πώς το DNA μας λειτουργεί. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι μόνο τα 20 κωδικόνια από τα 64 στο DNA μας είναι ενεργά. Απλά φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν όλα τα κωδικόνια μας ενεργοποιηθούν. Επιπλέον, το ανθρώπινο DNA μας διαφέρει δραματικά από όλα τα άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, καθώς έχουν μόνο 46 χρωμοσώματα σε σύγκριση με τα 48 στον άνθρωπο.

Τα παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά ερπετού στους ανθρώπους.Ίσως κάποιοι αναγνωρίσουν κάποια από αυτά στον εαυτό τους,σημειώστε ότι αυτά είναι απλά χαρακτηριστικά, που δεν σημαίνουν απαραίτητα οτι είστε ερπετοειδής! ειναι μια γενική εικόνα άπλα .

1.Ο εγκέφαλος ερπετών
Το πιο προφανές χαρακτηριστικό στον εγκέφαλο ερπετού ειναι οτι ειναι υπεύθυνο για την αντιμετώπιση της πάλης ή της πτήσης, η οποία συνήθως βασίζεται σε ενέργειες που απομακρύνουν τον φόβο. Αυτό είναι ενα πλεονέκτημα στα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι πολύ παρανοϊκοι και ταυτόχρονα έχουν την περισσότερη εμπιστοσύνη των μαζών.

2. Η θερμοκρασία του σώματος κάτω από το μέσο όρο
Τα ερπετά είναι ψυχρόαιμα ζώα, έτσι και οι αυτοι,προτιμούν υψηλότερες θερμοκρασίες ή δεν χρειάζεται ντύνονται πάρα πολύ για ειναι ζεστοί.

3. Η πίεση του αίματος κάτω του μέσου όρου
Σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα θηλαστικά, τα ερπετά έχουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, γι 'αυτό είναι πολύ πιθανό ότι και αυτοι θα κάνουν το ίδιο.

4. Ένα επιπλέον σπόνδυλο
Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με ένα επιπλέον σπόνδυλο, που είναι γνωστός ως μεταβατικός σπόνδυλος ή Cauda.

5. Υπερευαισθησία στο φως
Τα ερπετά, όπως η λεοπάρδαλη gecko, παραμένει κρυμμένη από το φως της ημέρας και τη νύχτα βγαίνει έξω, λόγω της ευαισθησίας στο φως. Τα ερπετά προτιμούν να είναι «κουκουβάγιες» πάρα να έχουν μεγάλη έκθεση στο φως της ημέρας.

6. Rh Τύπος Αίματος
Περίπου το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει τύπο αίματος Rh αρνητικό, όπως πιστεύεται, εμφανίστηκε στο πλανήτη μας περίπου 25 έως 35.000 χρόνια πριν στην Ευρώπη, πιστεύεται οτι οι ερπετοειδείς φυλές (Reptilians) έχουν Rh αρνητικό αίμα. Το 5% του πληθυσμού της Γης είναι σήμερα Rh-αρνητικό. Επιπλέον, είναι 15% του πληθυσμού της Αγγλίας και των ΗΠΑ ,μπορεί να υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτό.

7. Η έλλειψη συναίσθησης
Ορισμένα ερπετά σκοτώνουν και τρώνε άλλα του ίδιου είδους τους. Οι ερπετοειδής θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, εδώ ειναι τα ύποπτα! οποιος ξέρει αληθινή ιστορία(που δεν ειναι αυτοι που έχουν δεδομένη οι πολλοί) θα καταλάβει τι εννοώ!και ποιοι έχουν τέτοια συμπεριφορά. Τα ερπετά έχουν ελάχιστη ή καμία συμπόνια για τη ζωή, και θα κάνουν τα πάντα να σκοτώσουν αυτόν που θεωρούν εχθρό.

8. Η δυνατότητα να αλλάζουν σχήμα.Αν και τραβηγμένο, αλλα αυτο ίσως είχε γίνει σταδιακά με τα χρονιά.
Χιλιάδες χρονιά και αιώνες περασαν στην Γη,κάποιοι ίσως έβαλαν τον "σπόρο" εξωγήινης προέλευσης ως ενα γαλαξιακό πείραμα.

Το μόνο πράγμα που φοβούνται περισσότερο όλοι αυτοι που έχουν την εξουσία, είναι μην ενωθούν πολλοι άνθρωποι σε μια ενιαία δύναμη οπως είχε γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν!άρα βάζουν δούρειους ίππους (trojan)ανάμεσα τους! γιατί χωρίς την μάζα που ειναι η βάση της πυραμίδας , η πυραμίδα θα καταρρεύσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications