Βρέθηκε χαμένη πόλη της Ατλαντίδας στη Βόρεια Θάλασσα?  βρέθηκε αρχαία βυθισμένη πόλη!!(vid)
Βρέθηκε χαμένη πόλη της Ατλαντίδας στη Βόρεια Θάλασσα; σοκ! στους “επιστήμονες” του κατεστημένου!

Οι δύτες μιας εταιρείας πετρελαίου στη Βόρεια Θάλασσα, έχουν ανακαλύψει τα ερείπια μιας αρχαίας βυθισμένης πόλης που κάποτε εκτεινόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Δανία. Σε τέτοια τεράστια αρχαία πόλη ο πληθυσμός υπολογίζεται οτι θα έφτασε δεκάδες χιλιάδες.

Μια ομάδα κλιματολόγων, αρχαιολόγων και γεωφυσικών έχουν κάνει μια χαρτογράφηση της περιοχής, η οποία αποκάλυψε το πόσο μεγάλη ηταν η Ευρώπη και το «χαμένο έδαφος». Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται τώρα ότι αυτη η περιοχή εκεί ήταν κάποτε η «πραγματική καρδιά» της Ευρώπης.

Πιστεύεται ότι αυτός το τεράστιος πολιτισμός χρονολογείται περίπου 8000 χρόνια πριν και μεγάλο μέρος της Ευρώπης βυθίστηκε σε μια περίοδο αρκετών χιλιάδων ετών, περίπου 20.000 χρόνια πριν. Ο Δρ Richard Bates, στο Τμήμα Γεωεπιστημών του Αγίου Ανδρέα,αναφέρει οτι τα στοιχεία αποκαλύπτουν οτι η ανθρώπινη ιστορία ειναι στην βυθισμένη πόλη περιοχή Doggerland στην Βόρεια Θάλασσα. Θα μπορούσαν αυτά τα ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η Doggerland ήταν η πραγματική χαμένη πόλη της Ατλαντίδας;
Με βάση την ιστορική έρευνα, η Ατλαντίδα βυθίστηκε και αυτο το μέρος ειναι η πιο πιθανή τοποθεσία της.

Αρκετές πήγε είχαν τοποθετήσει το βυθισμένο νησί της Ατλαντίδας στη βόρεια Ευρώπη. Ανάμεσα στους πιο γνωστούς ερευνητές είναι Olaus Rudbeck, που πιστεύει ότι η περιοχή Doggerland και το Μπέργκεν της Νορβηγίας ηταν θέση των Viking, και πιστεύεται οτι βυθίστηκε το 6100 π.Χ., και οτι αυτη ειναι η είναι η πραγματική θέση της Ατλαντίδας. Όπως είχε δημοσιεύσει Olaus Johan Murie σε δύο χιλιάδες πεντακόσιες σελίδες το έτος 1679.Olaus Johan Murie ήταν συγγραφέας,βιολόγος που έκανε πρωτοποριακές έρευνες.

Ο Δρ Bates, ένας γεωφυσικός, δήλωσε: Η Doggerland ήταν η αληθινή καρδιά της Ευρώπης μέχρι που το επίπεδο της θάλασσας ανέβηκε και έμεινε η βρετανική ακτή σήμερα.

Κάποιοι πριν αρκετά χρονιά, έλεγαν οτι ειναι επιζώντες της Ατλαντίδας!και ολα ταιριάζουν μεταξύ τους και σε αυτο δίκαιο είχαν! ....Τα αλλα τα αφήνω στην κρίση του καθενός! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications