Τεκμηριωμένες συντριβές UFO πριν απο το Roswell!
Τεκμηριωμένες συντριβές UFO πριν από Roswell!

Πολλά άγνωστα αντικείμενα έχουν συνετρίβη στον πλανήτη μας, χωρίς να γνωρίζουν την προέλευση τους ετσι λένε τουλάχιστον ,υπάρχουν και πολλές άγνωστες περιπτώσεις πριν Roswell! αλλα επιμένουν ύποπτα να λένε οτι αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! γνωρίζω γιατί τα λένε αυτα, οπως και οτι δεν υπάρχει ζωή εξωγήινοι και πολλά διαφορετικά ήδη μάλιστα!όμοιος και γιατί διδάσκουν την απάτη θεωρίας του Δαρβίνου!έχει σχέση γιαυτό το αναφέρω.

Περίπτωση 1 : Aurora (Texas - USA) έτος: 1897
50 χρόνια πριν από την συντριβή στο Roswell, ένα τεράστιο άγνωστο αντικείμενο συνετρίβει στη μικρή πόλη της Aurora,στο Τέξας. Σύμφωνα με μάρτυρες που είδαν το απίστευτο συμβάν, το αντικείμενο ήταν ασημένιο και είχε το σχήμα ενός τσιγάρου ή πούρου.

Στην πραγματικότητα,υπήρχε και ένα άρθρο στις τοπικές ειδήσεις του Ντάλας, οτι ένα UFO έχασε ύψος όταν χτύπησε σε έναν ανεμόμυλο, οπως αναφέρει ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ήταν επίσης δικαστής, με το όνομα Proctor. Η έκρηξη κατέστρεψε τον ανεμόμυλο ολοσχερώς και τα συντρίμμια ηταν διάσπαρτα σε αρκετά χιλιόμετρα.

Το αρχικό άρθρο που δημοσιεύθηκε το 1897 στο Ντάλας ανέφερε επίσης ότι η περιοχή είχε μολυνθεί μετά το ατύχημα, επίσης τον "πιλότο" αναγκάστηκαν να το θάψουν για πάντα. Το άρθρο ανέφερε: «Φαίνεται ότι ο πιλότος ήταν ο μόνος επιβάτης, και ηταν παραμορφωμένο απο το ατύχημα, προσδιορίστηκε ότι αυτό το ον δεν ήταν κάτοικος αυτού του κόσμου.».

Στην πραγματικότητα,έγινε μια μικρή τελετή στο τοπικό νεκροταφείο όπου ετάφη το σώμα. Η επιτύμβια πλάκα είχε κλαπεί το 2012, αλλά οι υπάρχουσες φωτογραφίες απο αυτη δείχνουν ένα αντικείμενο με τη μορφή πούρο με φινιστρίνια στις πλευρές σκαλιστό στην ταφόπλακα,επίσης λένε οτι κατά τη στιγμή του ατυχήματος, εμφανίστηκε μια επιδημία πανώλης που έσπειρε τον όλεθρο στην περιοχή.

Πολλά χρόνια αργότερα, μια εφημερίδα έφερε μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή το 1945, η ιδιότητα του δικαστή Proctor αγοράστηκε από μια οικογένεια, όλη η οικογένεια άρχισε να υποφέρει απο σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή ξανα άνοιξαν ένα πηγάδι και έπιναν νερό απο εκεί. Πριν από το θάνατό τους, ηταν σίγουροι ότι το νερό ήταν ραδιενεργό.

Περίπτωση 2 : Ινδικός Ωκεανός -Ημερομηνία: Σεπτέμβριος 1862
Στις 2 Μαΐου του 1897 η εφημερίδα Houston έκανε μια δημοσίευση μιας ιστορία ενός Ολλανδού ναυτικού που ήταν μέρος του πληρώματος του πλοίου Κριστίν. Το φθινόπωρο του 1862, μετά από μια καταιγίδα στον Ινδικό Ωκεανό, το πλοίο βυθίστηκε. Τα μέλη του πληρώματος που είχαν την τύχη να σωθούν έφτασαν σε ένα μικρό νησί, όπου δεν είχε απολύτως τίποτα για να επιβιώσουν.

Ενώ ηταν απελπισμένοι οι επιζώντες, έγιναν μάρτυρες καταπληκτικής συντριβής . Ένα γιγαντιαίο UFO συνετρίβει σε ένα βράχο του νησιού. Σύμφωνα με τον επιζώντα, «ήταν τόσο μεγάλο όσο ένα θωρηκτό και είχε τέσσερα τεράστια φτερά στις πλευρές του».

Οι λίγοι άνδρες που επέζησαν του ναυαγίου πήγαν να εξετάσουν την συνετρίβη, και τα συντρίμμια της ιπτάμενης συσκευής, βρέθηκαν μπροστά σε πτώματα πολλών ανθρωποειδών με παράξενα χάλκινα ρούχα και μεταξένια γένια, μερικοί απ 'αυτούς τρελάθηκαν,και άλλοι πεθάναν απο την πεινά .Επέζησαν μόνο μερικοί ναύτες μέχρι που μια ρωσική μηχανότρατα πέρασε από την περιοχή και διασώθηκαν οσοι ειχαν μείνει ζωντανοί, συμπεριλαμβανομένου του Ολλανδού που διηγήθηκε το περιστατικό στην εφημερίδα μερικά χρόνια αργότερα.

Περίπτωση 3 : Σταυρούπολη (Ρωσία)-Ημερομηνία: τέλη του 1800
Στη δεκαετία του 1960, η Σοβιετική έρευνα διαπίστωσε αποδεικτικά στοιχεία για την πτώση ενός άγνωστου αντικειμένου που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα. Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι «κάτι πέταξε πάνω απο ένα χωριό στην επαρχία της Σταυρούπολης και στην συνεχεία έπεσε» και ότι οι επιβάτες του είχαν επιβιώσει απο το ατύχημα.«Τρεις "άνδρες" με σκούρο δέρμα βγήκαν από ένα αντικείμενο, έκαναν βαθιές ανάσες και έκαναν σήματα, αλλά σύντομα πέθαναν, όπως φαίνεται δεν μπορούσε να αναπνεύσουν. Οι κάτοικοι του χωριού έφυγαν τρομοκρατημένοι» μάλλον το περιβάλλον της Γης δεν ηταν κατάλληλο για αυτούς και έπαθαν ασφυξία ποιος ξέρει τι ανέπνεαν αντί του οξυγόνου!

Δεδομένου ότι η έρευνα προχωρούσε, οι Σοβιετικοί αξιωματούχοι άρχισαν να λαμβάνουν γράμματα που επιβεβαίωναν την ορθότητα της ιστορίας. Μια γυναίκα με το όνομα Irina Danilova υπενθύμισε πως ο παππούς της είχε δει προσωπικά το συμβάν.Σύμφωνα με τον παππού της Danilova, το σκάφος ηταν όπως ένα βέλος και οι ντόπιοι χρησιμοποίησαν ένα είδος «μέταλλου» απο τα συντρίμμια για την κατασκευή ειδών για τα σπίτια τους. Τα πτώματα «θάφτηκαν χωρίς σταυρό και τελετουργικό».

Περίπτωση 4 : Dundy County (Νεμπράσκα - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) -Ημερομηνία: 1884
Στις 8 Ιουνίου το 1884 η εφημερίδα The Nebraska δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη συντριβή ενός μυστηριώδους αντικειμένου. Ο τοπικός αγρότης John Ellis και άλλοι ντόπιοι μάρτυρες είπαν μια παρόμοια ιστορία,ένα αντικείμενο σαν ένας φλογερός μετεωρίτης έπεσε από τον ουρανό. Οι άνδρες πήγαν με τα άλογά τους στον τόπο της συντριβής. Όταν έφτασαν, βρήκαν έναν μεγάλο αριθμό πυρακτωμένων αντικειμένων να ειναι διάσπαρτα στην γύρω περιοχή.

Τα αντικείμενα ήταν τόσο ζεστά και φωτεινά που κανένας άνθρωπος δεν τόλμησε να τους πλησιάσει. Οι αγρότες αποφάσισαν να επιστρέψουν την επόμενη μέρα. Όταν επέστρεψαν, οι άνδρες είδαν ότι τα αντικείμενα ήταν «μηχανικά μέρη να μοιάζουν με γρανάζια, τροχούς και λεπίδες έλικας.» Όλα φαίνονταν να είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό μέταλλο, πτώματα δεν βρέθηκαν. Δεν είναι γνωστό τι συνέβη στα συντρίμμια του αντικειμένου και που τα πήγαν .

Περίπτωση 5 : Αγγλία -Ημερομηνία: 2ο Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών Gordon Creighton ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή ενός UFO επί βρετανικού εδάφους, στο Β ' Παγκοσμίο Πόλεμο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα συντρίμμια του σκάφους ανακτήθηκαν και μελετήθηκαν από τις βρετανικές αρχές.

Το περιστατικό ανακαλύφθηκε από ένα άρθρο στο Λος Άντζελες το 1955 από τον δημοσιογράφο Dorothy Kilgallen: Οι επιστήμονες και οι Βρετανοί αεροπόροι, αφού εξέτασαν τα συντρίμμια ενός μυστηριώδους σκάφους, είναι πεπεισμένοι ότι αυτά τα παράξενα εναέρια αντικείμενα δεν είναι οπτικές ψευδαισθήσεις ή Σοβιετική εφευρέσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτές οι πτήσεις ειναι από άλλο πλανήτη.

Η πηγή των πληροφοριών μου είναι ένας Βρετανός υπάλληλος του υπουργικού συμβουλίου ο οποίος προτιμά την ανωνυμία του: Πιστεύουμε ότι με βάση την έρευνά μας μέχρι στιγμής, τα UFO με “ανθρωπάκια” όσο τρομακτικό και αν ειναι, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι έρχονται από άλλο πλανήτη, οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι αυτό το αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί πάνω στη Γη. Η βρετανική κυβέρνηση είχε κάνει μια επίσημη έκθεση σχετικά με την αναθεώρηση των UFO, αλλά τελικά δεν βγήκε στο φως, επειδή δεν θέλουν να τρομάξουν την κοινή γνώμη.

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Dorothy Kilgallen να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες. Πέθανε λίγο μετά η δολοφονήθηκε. Αλλά ο Kilgallen δεν ήταν η μόνη πηγή πληροφοριών για το περιστατικό αυτό.Ο ερευνητής Olavo Fontes απο την Βραζιλία υποστήριξε οτι γνωρίζει για αυτο το περιστατικό, επειδή είχε επαφές με το Ναυτικό της Βραζιλίας, αλλά είχε μόνο ελάχιστα στοιχεία. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια το 1988 από τον πρώην πιλότο της CIA John Lear. Οι πηγές τους έλεγαν οτι ένα UFO ήταν δεμένο σε ένα Boeing B-17 και είχε μεταφερθεί απο την Βρετανία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες εκείνη την εποχή. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications