17 Δεκ 2017

Αίγυπτος:Τραγουδίστρια φυλακίστηκε επειδή έτρωγε προκλητικά μπανάνα σε βίντεο κλιπ!! VIDEO

Αίγυπτος:Τραγουδίστρια φυλακίστηκε επειδή έτρωγε προκλητικά μπανάνα σε βίντεο κλιπ!! άκρα σιγή απο φεμινίστριες για οτι άφορα το ισλαμ!

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μία τραγουδίστρια στην Αίγυπτο που προκάλεσε σάλο με το βίντεο κλιπ της,άκρα σιγή απο φεμινίστριες για οτι άφορα το ισλαμ!.

Η 25χρονη Σαϊμάα Αχμέντ, γνωστή με το ψευδώνυμο Shyma εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ της με εσώρουχα, να τρώει προκλητικά μια μπανάνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας νικάμπ, ενώ όσο περίμενε την απόφαση διάβαζε το Κοράνι.

Κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε για ακολασία και για τη δημοσιοποίηση απρεπούς υλικού.
Η Shyma πρέπει επίσης να πληρώσει πρόστιμο 10.000 αιγυπτιακών λιρών (περίπου 450 ευρώ).

Επίσης της απαγορεύθηκε να τραγουδήσει ξανά ενώ λέγεται πως και η δισκογραφική της αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ο σκηνοθέτης περιέβαλε τις σκηνές στο βίντεο χωρίς την έγκριση της.
Ο σκηνοθέτης καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης, ερήμην.

Η Shyma μπορεί να εφεσιβάλει την καταδίκη της σε ανώτερο δικαστήριο. Στο επίμαχο βίντεο – που έχει τίτλο «I Have Issues» – η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίζεται σε μία τάξη γεμάτη νεαρούς άνδρες ενώ στον πίνακα ήταν γραμμένο «Τάξη #69».

dailymail.co

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αίγυπτος:Τραγουδίστρια φυλακίστηκε επειδή έτρωγε προκλητικά μπανάνα σε βίντεο κλιπ!! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: