4 Ιουν 2017

Σφαγή αμάχων στη Μοσούλη – Τους σκότωσαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από το Ισλαμικό Κράτος

Σφαγή αμάχων στη Μοσούλη – Τους σκότωσαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από το Ισλαμικό Κράτος

Δεκάδες σοροί αμάχων κείτονταν το Σάββατο στη Μοσούλη, σε ένα δρόμο που βρίσκεται κοντά στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, σκοτώθηκαν ενώ επιχειρούσαν να φύγουν από μια συνοικία της πόλης, την οποία ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Οι σοροί ανήκουν σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Οι τσάντες με τις οποίες μετέφεραν τα υπάρχοντά τους είχαν διασκορπιστεί στο δρόμο που οδηγεί έξω από τη συνοικία Ζαντζίλι, μία εκ των τριών που παραμένουν υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη.

Εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι κατάφεραν να φθάσουν στις γραμμές των κυβερνητικών δυνάμεων, ορισμένοι εκ των οποίων τραυματισμένοι, ενώ κάποιοι εξ αυτών μετέφεραν σε κουβέρτες τις σορούς συμπολιτών τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Σφαγή αμάχων στη Μοσούλη – Τους σκότωσαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από το Ισλαμικό Κράτος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Το πιθανότερο είναι ότι οι ισλαμιστές έστησαν τους ανθρώπους αυτούς ως αντίποινα στην χθεσινή επιχείρηση των Ρώσων κατά ισλαμιστών μαχητών που σκοτώθηκαν περίπου 80 απ' αυτούς. Τι έγινε οι νταβατζήδες τους Ισραηλινοί δεν τους βρήκαν ακόμα κανέναν άλλο Ρώσο να αποκεφαλίσουν;

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: