«ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Σάλος με τον έκφυλο «καλόγερο» που οργιάζει μέσα σε λεωφορεία
«ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Σάλος με τον έκφυλο «καλόγερο» που οργιάζει μέσα σε λεωφορεία

Παρενοχλεί γυναίκες και μοιράζει «ραβασάκια» με το τηλέφωνό του

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για τον ρασοφόρο που κυκλοφορεί ως επιβάτης στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, κάθεται δίπλα σε νεαρές κοπέλες και τις παρενοχλεί σ#ξουαλικά. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Μετά την ανάρτηση της 18χρονης φοιτήτριας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες του να χαϊδεύει το μόριό του ακριβώς δίπλα της, άλλη μια κοπέλα κατήγγειλε ότι ο ίδιος άνδρας, που φορούσε ράσα και κρατούσε μια τσάντα για laptop, κάθισε δίπλα της και την άγγιξε με σ@ξουαλική διάθεση!

«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στη στάση Αγία Παρασκευή επί της οδού Λαγκαδά και κάθισε δίπλα της. Εβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της κι εκείνη τραβήχτηκε.

«Τι κάνεις;»

Θεώρησε ότι έγινε κατά λάθος, βλέποντας πως είναι ιερέας. Μαζί του είχε μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και, αφού την έβαλε πάνω του, έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε "τι κάνεις;", βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της.

Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν αντέδρασε» ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, που κατέθεσε χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα. Ηταν η δεύτερη επώνυμη καταγγελία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, σύμφωνα με πηγή από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο... ερωτύλος ιερωμένος συνηθίζει να μπαίνει σε λεωφορεία διάφορων γραμμών και να πλησιάζει νεαρές κοπέλες.

Μια 20χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο ρασοφόρος την πλησίασε μέσα σε λεωφορείο της γραμμής 21 προς τον Εύοσμο, της συστήθηκε ως Νικόδημος, έγραψε τον αριθμό του κινητού του σε ένα εισιτήριο και της το έδωσε! «Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ρασοφόρος και τον αναζητούμε. Θεωρούμε ότι οι έρευνες θα αποδώσουν σύντομα και θα τον εντοπίσουμε...» εκτίμησε αστυνομικός μιλώντας στην «Espresso».

Ο ρασοφόρος, που δεν αποκλείεται να είναι καλόγερος «μαϊμού», έχει αναγνωριστεί από αρκετές κοπέλες που τον έχουν σχολιάσει επωνύμως στο facebook, χωρίς όμως να έχουν καταφύγει στην Αστυνομία. Οι πληροφορίες που θέλουν να είναι γνωστός στις Αρχές ως «μοναχός Τέλης» δεν επιβεβαιώθηκαν και τα στοιχεία του παρέμεναν άγνωστα ως αργά χθες το βράδυ.

espressonews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications