15 Ιουν 2017

Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Από το πρωΐ της Τρίτης, υπόκωφοι ήχοι ακούγονταν πάνω από τον ουρανό του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και έγιναν κυρίως αντιληπτοί από όσους έτυχε να βρίσκονται στα περίχωρα, όπου δεν υπάρχει η ηχορύπανση.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Οι υπόκωφοι ήχοι δεν ήταν ρυθμικοί, ούτε είχαν συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία γινότανε αντιληπτοί. Ακουγότανε πάντως κάθε μισό ή ένα λεπτό το πολύ.

Το απόγευμα άρχισαν να δυναμώνουν με αποκορύφωμα στις 9.15 μ.μ. περίπου, όταν ακούστηκαν δύο πολύ δυνατοί ήχοι που έστειλαν ηχητικά κύματα που προκάλεσαν τριγμούς σε κτίρια και έγιναν αντιληπτοί από όσους δεν έβλεπαν τηλεόραση.

Άρχισε τότε και ένα ρυθμικό βουητό που ακουγότανε αχνά από τον ουρανό, που εννοείται δεν ήταν αεροπλάνο και κράτησε περίπου δέκα λεπτά. Θύμισε μία τεράστια μηχανή που λειτουργεί και ακούγεται ο βόμβος της από μακρά.

Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονταν και μετά τις 10 το βράδυ.Παρόμοιοι ήχοι έχουν καταγραφεί σε διάφορα μέρη του κόσμου και εντελώς πρόσφατα στα Ιωάννινα. Οι ήχοι από τον ουρανό από ότι γνωρίζετε, είναι παγκόσμια γνωστοί.

Οι λάτρεις του μεταφυσικού, συνέδεσαν το γεγονός με την ταυτόχρονη παρουσία του Πρωθυπουργού του Ιουδαϊκού, όπως το ονομάζει ο ίδιος, κράτους κ. Νετανιάχου, του κ. Τσίπρα, αλλά και του δεύτερου απανωτού GAY PRIDE, στην Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση μάλιστα Τσίπρα, Νετανιάχου και Αναστασιάδη της Κύπρου, για το θέμα της ΑΟΖ, δεν πολυπροβλήθηκε, ενώ είναι τεράστιας σημασίας, ενώ η Θεσσαλονίκη έχει γίνει φρούριο. Την Πέμπτη, θα συζητήσουν στο μέγαρο μουσικής για ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτροδότηση της Αττικής με υποβρύχιο καλώδιο από το...Ισραήλ. Επίσης θα συγκληθεί για πρώτη φορά το ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας Ελλάδας Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου το απόγευμα με απίστευτα ισχυρή αστυνομική δύναμη έκανε βόλτα στο κέντρο της Δεύτερης Σιών, όπως αρέσκονται να ονομάζουν οι Ιουδαίοι την Θεσσαλονίκη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Περίεργοι ήχοι στον ουρανό της Θεσσαλονίκης (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats