4 Ιουν 2017

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΡΦΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ

Οι Έλληνες έφεραν από τον Σείριο έναν ανώτατο πολιτισμό

Ο Σείριος είναι το άστρο – πύλη. Το σημείο – πύλη, το πέρασμα δηλαδή προς το άχρονο χώρο της δημιουργίας, προς το Φώς, γίνεται από τον Σείριο.

Στις μυστικές παραδόσεις θεωρείται ιερό άστρο και αν στην ανατολική φιλοσοφία το προσφωνούν με το όνομα του θεού Σουρία, και στην Αίγυπτο ήταν ο αναγραμματισμός του Όσιρη, εμείς οι Έλληνες μέσω της συμπαντικής έκφρασης της γλώσσας μας, έχουμε πολύ σωστά προσδώσει στις έννοιες, αλυσίδα, ένας πίσω από τον άλλον, γραμμή, επανάληψη, και ότι παρόμοιο, την λέξη Σειρά.

Γιατί ο Σείριος θεωρείται το άστρο – πύλη από όπου εισέρχεται το δημιουργικό φώς στον κόσμο και κατέρχεται με σειρά την κλίμακα έως τα βαθύτερα μέρη της δημιουργίας. Έτσι και το σημείο της Επίφυσης θεωρείται είσοδος του φωτός μέσα μας. Η Ψυχή εκφραζόμενη από την μορφή αποδίδει την εσωτερική καί την εξωτερική συνύπαρξη.

Η ενέργεια πού συνδέει τις δύο αυτές έννοιες είναι ή Ιδέα της Πληροφορίας .

Το επίπεδο ενός πλανητικού πολιτισμού κατά την επιστήμη της έρευνας και της τεχνολογίας, το χαρακτηρίζει το σύστημα της ενεργειακής διαχείρισης που χρησιμοποιεί. Η ανθρωπότητα στην Γή εξαρτάται ακόμα από το πετρέλαιο.

Οι Έλληνες έφεραν από τον Σείριο έναν ανώτατο πολιτισμό σε έναν πλανήτη που δέν ήταν έτοιμος να τον δεχθεί. Δημιούργησαν τον άνθρωπο που φέρει μέσα του τα στοιχεία και την υποδομή να χρησιμοποιήσει και να πραγματώσει τα πρότυπα του αστερισμού του Κυνός στον χώρο εδώ, επιλέγοντας το πιο ευγενές γένος, τους κατοίκους της χώρας που ονομάζεται Ελλάς.

Αλλά, μαζί με αυτόν, εξανθρωπίσθηκε και το γένος το εκ του Προμηθέα μεταλλαγμένο, που δεν διαθέτει μέσα του το θεϊκό πύρ που εκφράζετε με την έννοια «Σεβασμός», αλλά με την φύση του που είναι η ζωώδη.

Έτσι, πάνω στον πλανήτη μας υπάρχει μια συνεχής μάχη, ένας αγώνας κατασπαρακτικός ακόμα και ανάμεσα στους «πολιτισμένους» σήμερα ανθρώπους, που υποσυνείδητα νοούν την διαφορετικότητα που υπάρχει μεταξύ τους, η οποία προέρχεται από την εποχή που επενέβησαν οι Θεοί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΟΡΦΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats