15 Ιουν 2017

Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο….φανερώνει την φτώχεια….την αποτυχία της ενσωμάτωσης…

Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο….φανερώνει την φτώχεια….την αποτυχία της ενσωμάτωσης…

Αυτά τα εκτρώματα είχαν χτιστεί ως affordable social houses στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 λίγο πριν τον ερχομό του ΔΝΤ από τους εργατικούς του Τζέιμς Κάλαχαν.

Κάτι σαν εργατικές κατοικίες αλλά στην πράξη κυρίως άεργοι μένουν εκεί, υπόψη στη Βρετανία ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού είναι άεργοι – όχι άνεργοι – που ζουν από επιδόματα και δεν έχουν εργαστεί ποτέ – ούτε φυσικά πρόκειται.

Είναι διασκορπισμένα σε όλο το Λονδίνο ακόμη και κοντά σε ακριβές γειτονιές. Η αξία ενός σπιτιού είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση από αυτά τα εκτρώματα, κυρίως λόγω εκληματικότητας όσων μένουν εκεί – κυρίως μεταναστών-μουσουλμάνων…Θέλουν όλα γκρέμισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια εκτρώματα. Έχουμε όμως περιοχές που μαστίζονται από την εγκληματικότητα…..χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε και τον ύποπτο ρόλο των Hot Spots.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο «Πύργος της Κολάσεως» στο Λονδίνο….φανερώνει την φτώχεια….την αποτυχία της ενσωμάτωσης…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: