1 Ιουν 2017

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πρώτοι δημοσιεύσαμε την Δευτέρα 22 Μαίου 2017 στο άρθρο μου “θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εσωτερικές εξελίξεις στην Τουρκία;;” την είδηση, πως ενδεχομένως να συμβεί κάτι κακό τις επόμενες ημέρες!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr www.apostoloupanos.gr

Λέγοντας πιο συγκεκριμένα: Πριν λίγες ημέρες έφθασε – για πολλοστή φορά – άνθρωπος απολύτου εμπιστοσύνης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, στο πλαίσιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα που αφορούν τις δυο χώρες.

Προβλεπόταν να παραμείνει στην Πατρίδα μας μέχρι το τέλος του μήνα! Ωστόσο, την Παρασκευή (19 Μαίου) αναχώρησε ξαφνικά για την Τουρκία, λέγοντας σε ομήγυρη της εμπιστοσύνης του, πως “ενδεχομένως κάτι μπορεί να συμβεί και πρέπει να βρίσκομαι εκεί και όχι εδώ”! Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί, είτε με ένα “θερμό” επεισόδιο που θα γίνει στο Αιγαίο από την Τουρκία, είτε κάποια πληροφορία για εσωτερικές εξελίξεις στη γείτονα χώρα!

Την επομένη ακριβώς ημέρα, όλα τα ΜΜΕ (τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες) έκαναν λόγο για πιθανό νέο πραξικόπημα στην Τουρκία! Ακολούθως από προχθές τα ίδια Συστημικά Μέσα της Πατρίδος μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι σοβαρά άρρωστος και πάσχει από καρκίνο!

Εμείς, πάλι πρώτοι σήμερα – σύμφωνα με πληροφορία μας της τελευταίας στιγμής – θα σας ενημερώσουμε πως ο Τούρκος Σουλτάνος πάσχει από λευχαιμία και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή έως πολύ σοβαρή!

Οι γιατροί του, του συνέστησαν την άμεση μετάβασή του στο εξωτερικό (ΗΠΑ;;) για να αρχίσει θεραπεία, αλλά “εισέπραξαν” την απροθυμία, γιατί ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη, ώστε να μην κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στο “θάνατό του”!

Επίσης, ίσως να συνδέεται με όλα τα παραπάνω, η χθεσινή αιφνίδια άφιξη στην Ελλάδα του αδελφού του γαμπρού του Ερντογάν!

Η πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι αυτή η άφιξη μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ισχυρό ατού του Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες ημέρες! Γιατί, μια πιθανή “διαμεσολάβηση” του Έλληνα Πρωθυπουργού, ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου 2017!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats