1 Ιουν 2017

Νεκροί από κυβερνητικά πυρά δέκα στρατιώτες στις Φιλιππίνες

Νεκροί από κυβερνητικά πυρά δέκα στρατιώτες στις Φιλιππίνες

Τραγικό θάνατο από κυβερνητικά πυρά βρήκαν δέκα στρατιώτες στις Φιλιππίνες στην πόλη Μαράουι. Ακόμα οκτώ στρατιώτες τραυματίστηκαν από φίλια πυρά, στη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού από τον οποίο χτυπήθηκαν στρατιωτικές δυνάμεις.

Για το περιστατικό απολογήθηκε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Delfin Lorenzana. «Χάσαμε δέκα άνδρες και οκτώ τραυματίστηκαν» δήλωσε ο υπουργός στους δημοσιογράφους. «Δικοί μας στρατιώτες επλήγησαν από τα δικά μας πυρά».

Την περασμένη εβδομάδα, όπως εξηγεί το BBC, ένοπλοι που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος ενεπλάκησαν σε μάχες στους δρόμους με τον στρατό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από εκατό άνθρωποι.

Η ένταση πυροδοτήθηκε από την απόπειρα σύλληψης από τον στρατό ενός από τους ηγέτες των ενόπλων.

Ο πρόεδρος Ντουτέρτε επέβαλλε στρατιωτικό νόμο την περασμένη εβδομάδα στο νότιο Μιντανάο, όπου βρίσκεται και η πόλη Μαράουι. Έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη στρατιωτικές επιχειρήσεις στην προσπάθεια απομάκρυνσης των ενόπλων από την πόλη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νεκροί από κυβερνητικά πυρά δέκα στρατιώτες στις Φιλιππίνες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: