11 Ιουν 2017

Μπραντ Πιτ: Σε έκτακτο δελτίο καιρού προμηνύει το τέλος του κόσμου(?)

Μπραντ Πιτ: Σε έκτακτο δελτίο καιρού προμηνύει το τέλος του κόσμου

Στην πρόσφατη εμφάνιση του στο πλατό της αμερικανικής εκπομπής "The Jim Jefferies Show" του Comedy Central ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός και πρώην σύντροφος της μασονικής Αντζελίνα Τζολί έδωσε τον καλύτερο του εαυτό καθώς με το πρόσχημα ότι παρουσιάζει το δελτίο καιρού, πήρε τα χαρακτηριστικά του μετεωρολόγου και με ξεκαρδιστικό τρόπο άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή.

Ο Πιτ βρέθηκε μπροστά από έναν πύρινο χάρτη του κόσμου μας και μίλησε για όλα όσα δυσοίωνα περιμένουν τον κόσμο αν δεν κάνουμε κάτι για το κλίμα.

Με τη Συμφωνία του Παρισιού να έχει γίνει ατζέντα πολλών ο Πιτ όταν ρωτήθηκε από τον Jeffries αν θα ακολουθήσουν και άλλα δελτία τύπου στο μέλλον απάντησε: "Δεν υπάρχει μέλλον".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μπραντ Πιτ: Σε έκτακτο δελτίο καιρού προμηνύει το τέλος του κόσμου(?)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: