Ένταση στην πορεία διαμαρτυρίας κατά των Ρομά στο Μενίδι -έστειλαν τα τάγματα εφόδου χρήσιμων ηλίθιων  και έριξαν Μολότοφ σε σπίτια
Ένταση στην πορεία διαμαρτυρίας κατά των Ρομά στο Μενίδι - Μολότοφ σε σπίτια

Η στιγμή που ένας από τους κουκουλοφόρους ρίχνει μολότοφ σε σπίτι!!! τα βιντεο τα εξαφάνισαν ! σίγουρα θα φώναζαν κάτω οι ναζι φασίστες τους κάτοικους! οι ουγκ "κώδικας σκυλία" κομμουνιστές, και οπως πάντα δεν έπιασαν κανέναν,πως είπατε; δημοκρατία και δικαιοσύνη; να γελάσουμε; φθορά ξένης ιδιοκτησίας ειναι ο νόμος γιατι δεν έπιασαν κανέναν? ίσα δικαιώματα οι ουγκ με τους ανθρώπους ετσι; δεν ειναι τυχαίο που και αυτο ειναι "εφεύρεση" των Οβριών! αν είχαν πάει της Χ.Α εκεί ξέρετε τι θα είχε γίνει;.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας κατά των Ρομά στο Μενίδι, μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου.

Περίπου 1.500 κάτοικοι του του Μενιδίου διαμαρτύρονταν ειρηνικά στην λεωφόρο Δημοκρατίας, καταγγέλλοντας την ανομία και την εγκληματικότητα στην οποία είναι αναγκασμένοι να ζουν, όταν περίπου 20 κουκουλοφόροι πλησίασαν και πέταξαν βόμβες μολότοφ σε σπίτια που μένουν Ρομά, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε καταστήματα.

Το τελευταίο αντίο στον 11χρονο: Στο Μενίδι η κηδεία του Το πρωί του Σαββάτου συγγενείς, φίλοι και πλήθος κατοίκων του Μενιδίου είπαν το τελευταίο αντίο στον μικρό Μάριο, που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Σε κλίμα οδύνης ακολούθησε η κηδεία του αδικοχαμένου μαθητή, ενώ στη συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής μετέβησαν στο 6 Δημοτικό Σχολείο για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη σαρώνει από χθες τον γειτονικό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο καταυλισμό Ρομά, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη που απερίσκεπτα πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 10χρονος μαθητής. Στο στόχαστρο έχει βρεθεί ένα σπίτι Ρομά που βρίσκεται κοντά στο σχολείο και είχε γλέντι. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μικρή απόσταση από το Σχολείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο 11χρονος Μάριος, είχε στηθεί γλέντι για τη μη προφυλάκιση κόρης γνωστού Ρομά, η οποία είχε συλληφθεί μαζί με δύο ακόμη άτομα, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης. Τότε ακούστηκαν οι μπαλωθιές....

Νωρίς το πρωί συνελήφθη ένας 23χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος πυροβόλησε με καραμπίνα το απόγευμα της Πέμπτης και η αδέσποτη σφαίρα του τραυμάτισε θανάσιμα τον 11χρονο μαθητή.

Έξω από το σπίτι του νεαρού Ρομά έχουν βρεθεί πολλοί κάλυκες, αλλά όχι κάποιο όπλο μέχρι στιγμής. Στο προαύλιο του σπιτιού βρέθηκαν κάλυκες από 9αρι πιστόλι και κυνηγετικό όπλο, ενώ μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκε κανένα όπλο. Στο σπίτι του 23χρονου έγινε γλέντι την Πέμπτη, επειδή αφέθηκαν ελεύθερα, με εντολή εισαγγελέα, δύο συγγενικά του πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί, συνελήφθησαν επιπλέον άλλα δύο άτομα και έτσι συνολικά οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις έξι και οι προσαγωγές τις 34.

Post A Comment:

1 comment

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι σ αυτή τη χώρα για να είσαι αστέρι στη ζωή σου πρέπει να: είσαι πολιτικός,γύφτος,η λαθρομετανάστης.Οτιδηποτε άλλο είναι μεμπτο

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications