25 Ιουν 2017

Μετανάστες στην Αυστρία :»Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;

Μετανάστες στην Αυστρία :»Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;

«Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;» Μετανάστες στην Αυστρία κάνουν απεργία πείνας απαιτώντας χρήματα.Οι παράνομοι μετανάστες στη Γερμανία αισθάνονται ότι δικαιούντια σπίτια και αυτοκίνητα, σύμφωνα με το άρθρο της Dachauer Rundschau.

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες και ιδέες όταν έρχονται εδώ. Συχνά με ρωτούν: «Πότε θα πάρω το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου;» δήλωσε η Ιζαμπέλ Sittner , συντονίστρια των αιτούντων άσυλο, στην εφημερίδα. Στα μέσα Οκτωβρίου οι μετανάστες της Συρίας κατέθεσαν μήνυση εναντίον της πολιτειακής κυβέρνησης στο Βερολίνο απαιτώντας την άμεση πρόσβαση σε στέγαση και τα οφέλη, που δικαιούνται.

Η Γερμανία προσπαθεί να επεξεργαστεί την πλημμυρίδα των μεταναστών και έχει προτείνει τη θέσπιση ζωνών διέλευσης στα σύνορά της. Στο αυστριακό κράτος της Καρινθίας, παράνομοι μετανάστες έκαναν απεργία πείνας και απαίτησαν να τους δώσουν 2000€ στον καθένα για ένα μήνα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στην Unzensuriert.at, μια αυστριακή διαδικτυακή πύλη.

Ο Christian Ragger, ο πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας της Καρινθίας, είπε ότι οι μετανάστες έχουν παρανοήσει κάποια πράγματα σχετικά με την Αυστρία και τη Γερμανία. Το 2012 το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας αποφάνθηκε ότι οι αιτούντες άσυλο έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο παροχών ως αποδέκτες της πρόνοιας της χώρας.

Τα γερμανικά κρατίδια και οι δήμοι δυσκολεύονται να χρηματοδοτήσουν τα τρόφιμα, τις προμήθειες, τα προσωπικά χρηματικά βοηθήματα, την αστυνόμευση, την εκπαίδευση, τη φροντίδα των παιδιών, και τα οικονομικά καταλύματα. «Οι πρόσφυγες, όπως ακριβώς και οι άλλοι κάτοικοι, χρειάζονται ένα επίπεδο ζωής, και πρόσβαση στα σχολεία της πόλης και τους παιδικούς σταθμούς.»

Η γερμανική κυβέρνηση έχει αρνηθεί ότι συζητά με την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα «φόρο αλληλεγγύης» για να πληρώσει για τη μαζική και άνευ προηγουμένου εισροή μεταναστών. prisonplanet.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μετανάστες στην Αυστρία :»Πότε θα πάρω το σπίτι και το αυτοκίνητό μου;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: