13 Ιουν 2017

Μαζέψτε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και πάρτε δρόμο!!!!!

Μαζέψτε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και πάρτε δρόμο!!!!!

Ο όρος μύθος έχει διαστρεβλωθεί ως "φανταστικές ιστορίες" ,ενώ ειναι η αφήγηση της ιστορίας υπό την μορφή αυτη για να μην χαθεί στον χρόνο! γιαυτό και οι Γερμανοί επι εποχής Χίτλερ και πιο πριν, ορθά αναζητούσαν τα πάντα όσα έγραφαν οι μύθοι, και οι εφευρέσεις και οι ανακαλύψεις ηταν απο αυτούς , οπως η ανακάλυψη της Τροίας πχ,που έως τοτε το θεωρούσαν ως ενα μύθο και φανταστική ιστορία.

Στην Αθήνα γεννήθηκε η δημοκρατία απο κάποιον Κλεισθένη! ο Ηρόδοτος αναφέρει πως ο Κλεισθένης διέπονταν από έντονα αντι-δωρικά αισθήματα! άρα δεν ειναι ελληνική εφεύρεση η δημοκρατία! για να τοποθετούν δικούς τους αφου πρώτα κανουν μια βόλτα απο μασονικές στοές!! πιο κοντά στην αρχαία Αθήνα και σε ολους τους κόσμους όλου το γαλαξία και οχι μονο ειναι ο Nationalsozialismus (National-sozialismus / Εθνικός σοσιαλισμός) που το έκαναν "ναζι" "Na-zis"!!

Όπως είχαν και στην αρχαία Σπάρτη με τον αρχηγό-βασιλιά Λεωνίδα ! αυτα δεν θα τα δείτε να τα λέει κανένας ιστορικός απο αυτούς τους ψευτο-ειδικούς αφου λένε οτι τους έμαθαν να λένε! πρώτα εξολόθρευσαν τους βασιλιάδες, οπως στην γαλλική επανάσταση, και μετα κουβάλησαν τα ίσα διακαιώματα για ολους ,και αλλα τέτοια! απο που και ως που ίσα διακαιώματα άτομα που δεν λειτουργούν ως άνθρωποι αλλα ως δούρειοι ίπποι και ζωώδες; για να καταλάβει κάποιος τι εννοούμε οι φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν θα μπορούσαν να κοιμηθούν καν όταν γνωρίζουν οτι με τις πράξεις και υπογραφές τους προκαλούν τόση δυστυχία! αυτο ειναι η δημοκρατία! αυτα τα "άτομα" ειναι ψυχικά ανώμαλοι, αλλα λόγο οτι έχει γεμίσει ο πλανήτης απο δαύτους παντού,και ετσι βρηκαν τα πράγματα με την γέννηση τους, νομίζουν οτι αυτός ειναι ο κάνονας, και οτι άπλα ειναι "κακοί άνθρωποι" κάποιοι ετσι άπλα! εδω υπάρχει κατι άλλο πολύ πιο βάθη!! και "τυχαία" κατάργησαν και την θανατική ποινή !

Στο Καιάδα πετούσαν τους προδότες! οχι να γεννούν και νέους προδότες! και το κακό εξαπλώθηκε στην Γη! και δεν ειναι μονο πολίτικο το θέμα! αλλα και οτι ψηφίζουν με βάση τις κομματικές τους ηλιθιότητες η όφελος και οχι για το κοινό κάλο, η με βάση οτι τους έμαθαν απο τα σχολεία και ακολουθούν οι χαμηλής νοημοσύνης,σε αυτη την περίπτωση αριστερούς τους κάνουν τους ηλίθιους, ηδη απο τα σχολεία, αυτο λέγεται δημοκρατία ! και "τυχαια" οι λεγόμενοι αριστεροι έχουν μια κλήση προς πάσης φύσεως εγκληματικότητα ! φανταστείτε ολους αυτούς πως λειτουργούν εκτός πολίτικης, ακόμα χειρότερα και ζωώδες! ετσι εκφυλίστηκε κάθε έννοια άξιων και ηθικών φραγμών !

Ξανά βάζουμε γιατι φωνάζουν συνέχεια για δημοκρατία και ίσα διακαιώματα για ολους ετσι αόριστα!(οχι δεν πρέπει να έχουν ίσα διακαιώματα όλοι! θα βάζατε ένα βάρβαρο ζώο να σας διήκει πότε; το οτι όλοι φαινομενικά ειναι άνθρωποι δεν σημαίνει οτι ειναι και άνθρωποι! μυστικό!)και δεν μας είπαν τι προκαλεί στον εγκέφαλο η περιτομή που κάνουν οι λαθρο που κουβαλούν και οι Οβριοί...

Αισώπειος μύθος: κοντά στο σπίτι ενός εβραιου ραβίνου ηταν δυο κοπάδια αγριοκάτσικα. Όταν ο ραβίνος και τα παιδιά του πλησίαζαν για να αρπάξουν κατσίκια για να τα φάνε, τα αγριοκάτσικα εκαναν κύκλο με τα θηλυκά και με τα μικρά τους μέσα στον κύκλο και με τα αρσενικά στην περιφέρεια του κύκλου με τα κερατά στραμμένα προς τα έξω. Έξω απο τον κύκλο έκανε περιπολία ο πιο μεγαλόσωμος και δυνατός

Ο τράγος και με τις κινήσεις και με τα μουγκανητά του κατεύθυνε τους άλλους τρύγους του κύκλου να πυκνώνουν τις γραμμές τους στα σημεία του κύκλου στα οποία πλησίαζαν οι εισβολείς. Τότε ο ραβίνος και τα παιδιά του φόρεσαν κατσικίσια δέρματα και μπουσουλώντας στα τέσσερα μπήκαν στα δυο κοπάδια και αρχισαν να λενε προς τα αληθινά κατσίκια: «αυτός ο μεγάλος τράγος έξω απο τον κύκλο σας καταπιέζει. Είναι φασίστας ναζι και σας στερεί τα κατσικίσια δημοκρατικά σας δικαιώματα, για να τρώει αυτός πρώτος το καλύτερο χορτάρι και εσεις να μένετε με το χορτάρι δεύτερης ποιότητας.»

«τι ειναι αυτα τα δημοκρατικά δικαιώματα;» ρώτησαν τα κατσίκια των δυο κοπαδιών??? Και οι ραβίνοι απάντησαν :«να, τα δημοκρατικά σας δικαιώματα ειναι να πηγαίνετε ο καθένας σας μια πετρά μπροστά στον τράγο που θα σας υποσχεθεί το περισσότερο και το καλύτερο χορτάρι, και ετσι θα διαλέγεται εσεις για αρχηγό - τράγο οποίον τράγο μαζέψει τις περισσότερες πέτρες και δεν θα βγαίνει ο καθε φασίστας τράγος - αρχηγός σας επειδή έτυχε να ειναι ο δυνατότερος τράγος στο κοπάδι σας».

Στο πρώτο κοπάδι τα κατσίκια απάντησαν:«τι ειναι αυτές οι αηδίες που μας λέτε με τις πέτρες;; eμεις απο παππού προς παππού ξέρουμε εδω και εκατομμύρια χρονιά οτι οι τράγοι - αρχηγοί .Εκλέγονται αναμεσα σε πολλά ζευγάρια τράγων που χτυπιούνται κερατά με κερατά , και τελικα μένουν 8 ζευγάρια, μετα μένουν 4, μετα μένουν 2, και στο τέλος μένει μoνo ενα ζευγάρι για να χτυπηθεί και να βγει ο νικητής που θα ειναι ο τράγος - αρχηγός.

Εμάς αυτα μας έμαθε η φύση εδω και εκατομμύρια χρονιά. Έτσι εκλεγούν τους αρχηγούς τους και ολα τα αλλα είδη ζώων. Γι’ αυτο μαζέψτε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και πάρτε δρόμο, γιατι σε όσα κοπάδια σκοτώθηκε ο δυνατότερος τράγος - αρχηγός αυτα τα κοπάδια τα έφαγαν οι λύκοι και κατι δημοκρατικοί Εβραίοι ραβίνοι απατεώνες. Εμείς θα συνεχίσουμε να εκλεγούμε τράγους - αρχηγούς με χτυπήματα κερατά με κερατά».

Στο δεύτερο κοπάδι τα κατσίκια απάντησαν: «σαν να έχετε δίκιο. Όλο διαταγες μας δίνει ο μεγαλύτερος τράγος - αρχηγός: φυγετε απο εδω εχει λύκους. Φύγετε απο εκεί γιατι εχει Εβραίους ραβίνους. Βαρεθήκαμε πια. Γι’ αυτο θα σταματήσουμε να εκλεγούμε αρχηγό με ζευγάρια που χτυπιούνται κερατά με κερατά, και θα εφαρμόσουμε αυτο το δημοκρατικό σύστημα σας με τις περισσότερες πέτρες. Σε οποίον τράγο μας υποσχεθείτε την λιγότερη μετακίνηση και ταλαιπωρία - εργασία και το περισσότερο και καλύτερο δωρεάν χορτάρι, θα του πηγαίνουμε τις περισσότερες πέτρες πάνω στις οποίες θα στέκεται για να φαίνεται ψηλότερος και θα τον κανουμε αρχηγό μας».

Έτσι είπαν τα δυο κοπάδια στους ραβίνους και ετσι εκαναν. Στο δεύτερο κοπάδι εκλέχτηκε αρχηγός ένας εβραιος ραβίνος ντυμένος με κατσικίσιο δέρμα. Μέτα απο δυο χρονιά το πρώτο κοπάδι είχε τετραπλάσιο αριθμό κατσικιών, και το δεύτερο κοπάδι δεν υπήρχε πια γιατι ολα τα κατσίκια εκεί τα έφαγαν οι λύκοι και οι Εβραίοι πονηροί ραβίνοι, οι εφευρέτες της δημοκρατίας στον εβραϊκό «δήμο γεφυραιων» της αρχαίας Αθηνάς.Τέλος του αισώπειου "μύθου".

Τον μύθο αυτόν τον γνωριζόταν πολύ καλα οι πολίτες των προδημοκρατικών αρχαίων ελληνικών πόλεων - κρατών και γι’ αυτο οργάνωναν πανελληνίους και τοπικούς αγώνες οπως οι ολυμπιακοί αγώνες, τα ίσθμια, τα νεμεα, τα πυθία του κρισσαιου πεδιου των δελφών και άλλων πόλεων, και άλλους αγώνες, με αγωνίσματα τριών επιπέδων ήτοι: Επιστήμων - κάλων τεχνών - σωματικών και πολεμικών αγωνισμάτων (σημ.: 1:διανόηση – 2:συναίσθημα – 3:ύλη) οχι με σκοπό να μοιράζουν στεφάνια ελιάς και δάφνης αλλα δια να επιλεγούν εκεί, σε προημιτελικά – ημιτελικά - τελικα χτυπήματα «κερατά με κερατά», ήτοι με το φυσικό αληθή τρόπο επιλογής εκατομμυρίων ετών, τους αόριστους δια να κυβερνήσουν αυτοι οι άριστοι τις ελληνικές πόλεις - κράτη.

Τον μύθο αυτόν τον γνωριζόταν και οι αρχαίοι Αθηναίοι οι οποίοι, πάρα ταύτα, δέχτηκαν χωρις να αντιδράσουν την βιολογική δολοφονία και την ηθική δολοφονία των άριστων ηγετών τους πεισιστρατιδων απο τους «γεφυραιους ερωτιδεις» ήτοι Εβραίους ομοφυλοφιλους αρμόδιο και αριστογειτονα του δήμου γεφυραιων αθηνων.(σημ: σημιτομογγόλοι Εβραίοι – γεφυραίοι με εξελληνισμένα ονόματα για προπέτασμα καπνού. «ραβίνοι - λύκοι ντυμένοι με "φοινικική" προβιά αγριοκατσικιών σύμφωνα με τον προαναφερόμενο αισώπειο μύθο».

Με τους δημοκρατικός εκφυλισμένους ηγέτες και πολίτες της η αρχαία Αθηνά διέλυσε την ενότητα των ελληνικών πόλεων – κρατών, με αποτέλεσμα την διεξαγωγή εμφυλίων γενοκτονιών πόλεμων μεταξύ τους και την παρακμή τους, έως ότου ήρθε ο άριστος Φιλίππου απο την βορεια Ελλάδα και αποκατέστησε αναγκαστικός με την πολεμική Βια αυτη την ενότητα, αποφεύγοντας ως Έλληνας Δωριείς Μακεδόνων να συγκρουστούν με τους Έλληνες Δωριείς αδελφούς Σπαρτιάτες, διότι μειονεκτούσε στρατιωτικός απέναντι τους αλλα κυρίως διότι δεν ήθελε να Βλάψει περισσότερο την ελληνική ενότητα με μια εμφύλια σύγκρουση γιγάντων, άριστων στην τέχνη - επιστήμη του πόλεμου.

Στους αρχαίους αγώνες: ολύμπια - ίσθμια - Νέμεα - Πυθία - και λοιπούς δια τους νικητές αθλητές των επιστήμων - τεχνών - πολεμικών αγωνισμάτων, ως μελλοντικούς ηγέτες - βασιλείς των ελληνικών πόλεων - κρατών, δεν αποφάσιζαν δημοκρατικός οι μέλλοντες να κυβερνηθούν θεατές στις κερκίδες των αρχαίων σταδίων, αλλα αποφάσιζαν αριστοκρατικος οι κριτές – Αγωνοδίκες οι οποίοι δεν ηταν οι τυχαίοι ανειδίκευτοι πολίτες, αλλα ηταν οι παλιότεροι αριστευσαντες ηγέτες - αθλητές των αγώνων τριών επίπεδων. Δηλαδή οι παλαιότεροι άριστοι, ως πλέον μη κυβερνώντες γερουσιαστές.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΥΓ κανονικά τέτοιες ανατρεπτικές αλήθειες έπρεπε να κάνουν το γύρο του ίντερνετ! οπως θα γινόταν στον αρχαίο κόσμο και στην αρχαία Ελλάδα,αντί αυτού η μαζα ασχολείται με ηλιθιότητες και ανούσια πράγματα για την πνευματική του ανάπτυξη! αυτο απο μονο δείχνει πολλά! ο νοών νοείτω !!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Μαζέψτε τα δημοκρατικά σας δικαιώματα και πάρτε δρόμο!!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications