5 Ιουν 2017

Αυτή είναι η Καναδή που σκοτώθηκε στο μακελειό του Λονδίνου στα χέρια του αρραβωνιαστικού της

Αυτή είναι η Καναδή που σκοτώθηκε στο μακελειό του Λονδίνου στα χέρια του αρραβωνιαστικού της

Η Καναδή Κρίσι Άρτσιμπαλντ είναι ένα από τα επτά θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το Σαββάτο στο Λονδίνο.

Η 30χρονη γυναίκα εργαζόταν σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι δίπλα στον αρραβωνιαστικό της.Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Κρίσι Άρτσιμπαλντ πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, Tyler Ferguson, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από το βαν των δραστών που έπεσε πάνω της, ενώ το ζευγάρι έκανε βόλτα στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο Tyler Ferguson βρισκόταν πιο μπροστά από την αρραβωνιαστικιά του όταν άκουσε τον θόρυβο του φρεναρίσματος, γύρισε πίσω και αντίκρισε την Κρίσι Άρτσιμπαλντ τραυματισμένη. Προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή, ενώ παρακολουθούσε τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να την σώσουν.

"Θρηνούμε για τον χαμό της όμορφης, αγαπημένης κόρης και αδερφής. Είχε χώρο στην καρδιά της για όλους και πίστευε ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού.

Έζησε με αυτή την πεποίθηση, εργαζόμενη σε ξενώνα αστέγων έως ότου μετακόμισε στην Ευρώπη για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της.Δεν αντιλαμβανόταν τη σκληρότητα που προκάλεσε το θάνατό της.

Παρακαλούμε τιμήστε την κάνοντας την κοινότητά σας ένα καλύτερο μέρος. Προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας και εργαστείτε ή κάνετε δωρεά σε ένα ξενώνα αστέγων. Πείτε ότι σας έστειλε η Κρίσι», αναφέρει η οικογένεια της άτυχης 30χρονης σε ανακοίνωσή της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αυτή είναι η Καναδή που σκοτώθηκε στο μακελειό του Λονδίνου στα χέρια του αρραβωνιαστικού της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: