1 Ιουν 2017

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ-twitter

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ-twitter

Εγώ μετά την απόφαση περικοπής μισθού και αποβολής από τη βουλή λόγω βίαιης συμπεριφοράς. Ηλίας Κασιδιάρης,@IliasKasidiaris

Ηλίας Κασιδιάρης

Αποφασίστηκε η αποβολή της Χρυσής Αυγής από το Πολυνομοσχέδιο(?)

Αποβλήθηκε η Χρυσή Αυγή από τις δύο συνεδριάσεις της ολομέλειας επί του πολυνομοσχεδίου. Η απόφαση της Διάσκεψης ελήφθη με ομοφωνία καθώς η Χρυσή Αυγή δεν βρισκόταν στην αίθουσα

Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των πτερύγων και υπό τα χειροκροτήματα του συνόλου των βουλευτών η αίθουσα της Ολομέλειας επικύρωσε πριν από λίγο την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τον αποκλεισμό των χρυσαυγιτών από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ως συνέπεια της βίαιης επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια και της κάλυψης που παρέσχαν στη βιαιοπραγία όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την απόφαση οι χρυσαυγίτες, που βρίσκονται ήδη εκτός της αίθουσας, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στην Ολομέλεια. Δικαιούνται, όμως, να ψηφίσουν στην ονομαστική ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης. Ταυτόχρονα εκκρεμεί το θέμα των πειθαρχικών ποινών στον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Στην ψηφοφορία που έγινε δια των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων συμμετείχε και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης που βρισκόταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια: Δείτε όλο το video του επίμαχου τσακωμού στη Βουλή

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ-twitter
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications