11 Ιουν 2017

Η αλλοπρόσαλη νεοταξική προπαγάνδα της παράνοιας

Η αλλοπρόσαλη νεοταξική προπαγάνδα της παράνοιας

Ζούμε στην εποχή του τρελού νερού! Ένα αλαλούμ ιδεών, προπαγάνδας κι υποσχέσων πασπαλισμένων με μπόλικη ελπίδα κι αξιοπρέπεια.

Η έκφραση εμποδίζεται όταν μιλά τη γλώσσα της αλήθειας. Όμως όταν η έκφραση αποτελεί προβολή της ανωμαλίας, όταν προωθεί την ατζέντα της προπαγάνδας του ελέγχου του νου, όταν προβάλει κάθε διαστροφή και ψυχική δυσλειτουργία των απανταχού ατάλαντων καλλιτεχνών και μαριονεττών του σταρ σύστεμ, τότε οργιάζει και βομβαρδίζει ανελέητα την αισθητική μας.

Όμως απαγορεύεται να λες τα πράγματα με το όνομά τους! Διότι πάντα θα σκοντάφτεις πάνω στην πολιτική ορθότητα! Το τι λες και πως το λες, μπορεί να διαστρεβλωθεί μέσα από το πρίσμα της πολιτικής ορθότητας και αυτόματα να απαγορευθεί ως παράνομο, αντικοινωνικό, φοβικό και να χαρακτηριστεί με πλήθος άλλες ετικέτες που έχει δώσει η Νέα Τάξη στους υπέρμαχους οπαδούς της, καταδικάζοντας στον παραγκωνισμό και την κατακραυγή αυτούς που τολμούν να αμφισβητήσουν την ηλιθιότητα και την προπαγάνδα της.

Αυτό το αλλοπρόσαλο σύστημα της προπαγάνδας του συστήματος της εποχής μας περιγράφεται πολύ πετυχημένα στο παρακάτω βίντεο. Σε ένα περίπου λεπτό, όλη η παράνοια που μαστίζει τον τρόπο σκέψης του αγελαίου πλήθους, που άγεται και φέρεται, χωρίς να ξέρει που πηγαίνει με αυτοκαταστροφικά αποτελέσματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αλλοπρόσαλη νεοταξική προπαγάνδα της παράνοιας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications