16 Ιουν 2017

Γυναίκα με εμφυτευμένο τσιπακι αισθητήρα σεισμών (Βίντεο)

Γυναίκα με εμφυτευμένο τσιπακι αισθητήρα σεισμών (Βίντεο)

Γυναίκα έχει τσιπάκι αισθητήρα σεισμών στο χέρι της.... Ο αισθητήρας συνδέεται μέσω διαδυκτίου με έναν σεισμογράφο που καταγράφει όλους τους σεισμούς επάνω στον πλανήτη εκείνη την στιγμή και τους νιώθει σαν δόνηση,έτσι χορεύει ανάλογα με τον ρυθμό τους.

Η ίδια αισθάνεται ως ημιρομπότ (cyborg).

Με αυτόν τον τρόπο διαφημίζουν τα τσιπάκια και το χάραγμα ως κάτι ενδιαφέρον χρήσιμο και μοντέρνο,ώσπου να γίνει απαραίτητο,σφραγίζοντας με αυτό όλη την ανθρωπότητα κάνοντας όλους ρομπότ στην υπηρεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης που ονειρεύονται οι κυρίαρχοι της γης.

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο και κοινοποιήστε το στο προφίλ σας...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γυναίκα με εμφυτευμένο τσιπακι αισθητήρα σεισμών (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: