15 Ιουν 2017

Γαλλία: Δολοφόνησε τη σύζυγο του δένοντας την στις γραμμές τρένου

Γαλλία: Δολοφόνησε τη σύζυγο του δένοντας την στις γραμμές τρένου

Φρίκη προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 34χρονης στη Γαλλία την οποία ο σύζυγός της έδεσε στις γραμμές τρένου που έτρεχε με 320χλμ./ώρα.

Δράστης ο Γκιγιέμ Γκρεμί, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έδεσε με μονωτική ταινία από τα χέρια και τα πόδια τη σύζυγό του Εμιλί Αλουίν στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Μποβιλιέρ στη βόρεια Γαλλία.

Ήταν τέτοια η ταχύτητα του τρένου που χρειάστηκαν πάνω από δύο χιλιόμετρα προκειμένου να ακινητοποιηθεί.Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η άτυχη Αλουίν διαπιστώθηκε ότι είχε ακινητοποιηθεί πάνω στις γραμμές δεμένη με μονωτική ταινία στους αστραγάλους και τους καρπούς.

Όσο για το σώμα της διαμελίστηκε από το πέρασμα του τρένου. Νεκρός βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση και ο δράστης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από κατάθλιψη.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση εδώ και τρια χρόνια αλλά ειχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τον Γκρεμί να προσπαθεί μάταια να τα βρουν ξανά. Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Γκρεμί είχε πάρει άδεια από τη δουλειά του ως μηχανικός λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.

Αυτό που οδήγησε στην ταυτοποίηση θύτη και θύματος ήταν ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γαλλία: Δολοφόνησε τη σύζυγο του δένοντας την στις γραμμές τρένου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: