Φοιτήτρια από την Αραβία δημοσίευσε στο διδακτορικό της ότι η Γη είναι επίπεδη !Επιβεβαιώνοντας οτι ειναι στην εποχή του μεσαίωνα ακόμα στην Αραβία!
Φοιτήτρια από την Αραβία δημοσίευσε στο διδακτορικό της ότι η Γη είναι επίπεδη! Επιβεβαιώνοντας οτι ειναι στην εποχή του μεσαίωνα ακόμα στην Αραβία!

Και όσοι νομίζουν οτι το θέμα άφορα την Αραβία ειναι γελασμένοι, καθώς απο την αραβική χερσόνησο έχουν καταγωγή πολλοι νεοέλληνες !τοσο άπλα,συνήθως ειναι κομμουνιστές αριστεροί πως θέλετε να μην ειναι υπέρ λαθρο; και να μην ειναι ανθέλληνες οπως δηλώνουν οι ίδιοι; αφου ουδεμιά σχέση είχαν με Ευρώπη κάποτε! ειναι απόγονοι απο εισβολείς! εκτός αυτού δεν υπάρχει ούτε ένας ιστορικά εφευρέτης άραβας!Μονό να λενε για καθαρότητα της ελληνικής φυλής κατά 99% ξέρουν κάτι καθίκια δηθεν γενετιστές!που φυσικά οι ίδιοι δεν ειναι καν Έλληνες γιαυτό λενε οτι τους έμαθαν μέχρι εκεί τους κόβει και αυτο ισχύει σε ολους τους τομείς! όταν αποδεδειγμένα και επιστημονικά μπορείς να δεις το αντίθετο!

Πρόσφατα, η εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα της Αραβίας και της Τυνησίας, «συγκλονίστηκε» από μια διδακτορική φοιτήτρια Φυσικής. Η γυναίκα παρουσίασε μια διατριβή, στην οποία ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη, ακίνητη, αποτελεί το κέντρο του σύμπαντος και είναι μόλις περίπου 13.500 ετών.

Επιπλέον, απέρριψε τη φυσική του Νεύτωνα και του Αϊνστάιν, την αστρονομία του Κοπέρνικου και του Κέπλερ, την κοσμολογική θεωρεία της Μεγάλης Έκρηξης και πολλές άλλες επιστημονικές διδασκαλίες του παρελθόντος. Η φοιτήτρια υπέβαλε την εν λόγω διατριβή μετά από πέντε χρόνια εργασίας.

Τελικά, στάλθηκε σε δύο βαθμολογητές, περνώντας το πρώτο στάδιο των εγκρίσεων. Η διδακτορική διατριβή αναφέρει ότι η Γη είναι επίπεδη, μικρή και παραμένει ακίνητη στη μέση του σύμπαντος. whotfetw.com Επιπλέον υποστηρίζει ότι ο Ήλιος έχει διάμετρο 1.135 χιλιομέτρων και όχι 1,4 εκατομμύριο χιλιόμετρα και ότι το φεγγάρι έχει πλάτος 908 χιλιομέτρων.

Αναφέρεται ότι και τα δύο αυτά ουράνια σώματα, είναι 687 και 23 φορές πλησιέστερα στον πλανήτη μας. Στη διατριβή αναγράφεται ότι υπάρχουν 11 πλανήτες και ότι τα αστέρια έχουν περιορισμένο αριθμό. Εκτός από τη διατριβή, δημοσιεύθηκε και ένα περιοδικό που επικαλείται τον γεωκεντρισμό του πλανήτη. GettyImages Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησιακής Αστρονομικής Ομοσπονδίας πήρε ένα αντίγραφο και το δημοσίευσε στο ίντερνετ.

Πολλοί έχουν θεωρήσει τις απόψεις αυτές σκανδαλώδεις, καθώς η διατριβή απορρίπτει ρητά τη σύγχρονη επιστήμη. Μερικοί ωστόσο, ενοχλούνται από το γεγονός ότι έγινε από μια φοιτήτρια διδακτορικού και από το ότι ο επιβλέπων ήταν ο ανώτερος καθηγητής στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Ορισμένοι κρίνουν τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω των πολυάριθμων γραμματικών σφαλμάτων και των ανεπαρκών αναφορών. Geek.com Επιπλέον, το περιοδικό έχει δεχθεί επιθέσεις άσχημης κριτικής και αναφορές για ψευδή περιεχόμενα. Το κατηγορούν πως είναι ένα έντυπο το οποίο πληρώνεται για να αναπαράγει άρθρα γρήγορα, χωρίς αναθεωρήσεις ή επεξεργασίες στα όσα δημοσιεύει.

Συμπέρασμα: oι ηλίθιοι παραμένουν ηλίθιοι όσα διδακτορικά και αν πάρουν , γιατι ολο το εκπαιδευτικό σύστημα απευθύνεται σε ηλίθιους ετσι οπως το έχουν κάνει!με αποτέλεσμα ακομα και ο πιο "Σκόκος" να παίρνει πτυχία και να το παίζει μορφωμένος και έξυπνος!!ζωντανό παράδειγμα κάτι αριστερές βουλευτίνες με διδακτορικά να λένε κάτι πράγματα που δεν λένε ούτε παιδιά δημοτικού!νοημοσύνη υπό το μηδέν!χρήσιμοι ηλίθιοι το οτι έμαθαν να γράφουν δεν σημαίνει οτι έχουν νοημοσύνη !
Να πάρουν αυτο το ζώο!!! και να την βάλουν σε ένα αεροπλάνο που φυσικά δεν ανακάλυψαν αυτοι αφου όλες οι εφευρέσεις ηταν απο την Ευρώπη ιστορικά και όλος ο πολιτισμός απο μια συγκεκριμένη φυλή μονο !!που υπήρχε σε όλη την Ευρώπη και στην αρχαία Ελλάδα, πριν την εισβολή των βάρβαρων, και να την πανε όσο πιο ψηλά μπορεί να πάει το αεροπλάνο, να δει το ζώο οτι η Γη ειναι Στρογγυλή! οπως ολα τα ουράνια σώματα τύπου Σελήνης ηλίου που μπορεί να δει με τα ζωώδες μάτια της αυτη και όσοι λένε για επίπεδη Γη! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications