12 Ιουν 2017

Φιμώνουν το διαδίκτυο και αφήνουν ελεύθερα τα σύνορα

Φιμώνουν το διαδίκτυο και αφήνουν ελεύθερα τα σύνορα

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της Νέας Τάξης

Δια στόματος Μέρκελ επικροτείται η προσπάθεια που έχει εξαπολύσει η Νέα Τάξη παγκοσμίως προκειμένου να αφεθούν ανοιχτά τα σύνορα για τους "μετανάστες", οι οποίοι προωθούν το ανίερο ισλαμ σε όλη την Ευρώπη.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στο Μεξικό, δίπλα στον πρόεδρο της χώρας, Ενρίκε Πένια Νιέτο, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Το να χτίζεις τείχη και να αποκόπτεσαι δεν θα επιλύσει το πρόβλημα», ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να υπάρξουν αυστηροί κανονισμοί στο διαδίκτυο, επισημαίνοντας ότι "«Εξακολουθούμε να μην έχουμε διεθνείς κανόνες.

Αλλιώς ένας πάροχος μπορεί να εμφανιστεί σε ένα νησί από όπου μπορούν να γίνουν πράγματα που να καταστρέψουν ένα ολόκληρο σύστημα. Σε αυτή την ερώτηση είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο «ψηφιακός κόσμος» χρειάζεται κανονισμούς όπως αυτούς που ισχύουν για τις αγορές και για το εμπόριο μεταξύ των χωρών, σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου".

Ακόμη, η Μέρκελ υποστηρίζει πως για να αντιμετωπιστούν οι κυβερνοεπιθέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, θα πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία, προκειμένου το διαδίκτυο να ελέγχεται αποκλειστικά από τον "μεγάλο αδελφό".

Δεν τους φτάνει που το 80% ιστοσελίδων ανήκουν η δουλεύουν για το σύστημα ηδη, μαζί με τους χρήσιμους ηλίθιους του ίντερνετ,θέλουν να μην υπάρχει καμια ελεύθερη φωνή, λες και το ανακάλυψαν αυτοι το ίντερνετ! που ειναι άλλη μια εφεύρεση της φυλης που θέλουν να εξαφανίσουν με λυσσά! οι πραγματικοί ρατσιστές για μια συγκρινόμενη ανώτερη φυλή!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φιμώνουν το διαδίκτυο και αφήνουν ελεύθερα τα σύνορα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: