18 Ιουν 2017

Αποκαλύφθηκε το μυστικό ! Επιστήμονες ανακάλυψαν την αιματηρή πηγή της νεότητας.

Αποκαλύφθηκε το μυστικό ! Επιστήμονες ανακάλυψαν την αιματηρή πηγή της νεότητας.

Μια νέα θεραπεία, που συνεπάγεται τη μετάγγιση του αίματος των νεαρών χορηγών σε παλαιότερους αποδέκτες, επαινείται όχι μόνο σαν θεραπεία για τη νόσο αλλά και σαν πιθανή θεραπεία για την αντιστροφή των επιπτώσεων της γήρανσης. Αλλά η ασυνήθιστη μεταχείριση, η οποία προκαλεί βιβλικούς κακοποιούς και εκβιάζει μεσαιωνικούς εφιάλτες, έχει ραβίλους διχασμένους: είναι αυτή η ευλογία ή είναι κατάρα;

Η Aμβροσία, μια βιοϊατρική εταιρεία στην Καλιφόρνια, διεξάγει δοκιμές ,για μια θεραπεία που θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις, Αλτσχάιμερ και ορισμένες μορφές καρκίνου. Η θεραπεία βασίζεται σε μια θεωρία που ονομάζεται παραβίαση, η οποία συνεπάγεται μεταγγίσεις νεαρού αίματος από δότες ηλικίας 16-25 ετών, σε παραλήπτες ηλικίας 35 ετών και άνω.

Η τρέχουσα εκδοχή της θεραπείας περιλαμβάνει μεταγγίσεις πλάσματος, το υγρό μέρος του αίματος που δεν περιέχει κύτταρα, από τους νέους.

Επειδή το πλάσμα δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται για αυτή τη θεραπεία και δεν είναι διατεθειμένες να χρηματοδοτήσουν την έρευνα. Με αποτέλεσμα, οι δοκιμές σε ανθρώπους να είναι δαπανηρές, με τους συμμετέχοντες να πληρώνουν $ 8.000 ανά θεραπεία.

Η Αμβροσία ισχυρίζεται ότι διεξάγει τη δοκιμή με κόστος, με δύο λίτρα πλάσματος,που κοστίζει $ 1.000 και την ακόλουθη αξιολόγηση των βιοδεικτών στο αίμα του παραλήπτη που κοστίζει άλλα 3.000 δολάρια. Παρ 'όλα αυτά, το τίμημα αναζωογονεί το χώρο των πλουσίων, υπονοώντας έντονα στα παλιά αρχέτυπα.

Μια γραφική περίπτωση της ελίτ που χρησιμοποιεί το αίμα των καταπιεσμένων είναι στο Ταλμούδ, το οποίο περιγράφει τον Φαραώ που κολυμπά στα νερά του Νείλου, κόκκινο από το αίμα δολοφονημένων εβραϊκών βρεφών, για να θεραπεύσει τη λέπρα του. Το θέμα του αίματος είναι κεντρικό στον ιουδαϊσμό και οι νόμοι του kashrut (διαιτητικοί νόμοι) απαγορεύουν την κατανάλωση αίματος, απαιτώντας να καλύπτεται μετά τη σφαγή του ζώου.

Αρκεί να μην τρώει το αίμα. Γιατί το αίμα είναι η ζωή? Και δεν θα τρώει τη ζωή και τη σάρκα. Δευτερονόμιο 12:23
Η διαδικασία που η Αμβροσία επιχειρεί, παίρνοντας αίμα από τους νέους, δημιουργεί δυσάρεστες συσπειρώσεις στην εβραϊκή ψυχή. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, οι Εβραίοι κατηγορήθηκαν συχνά για ψευδείς συκοφαντίες από τους γείτονες τους , οι οποίοι τους απαιτούσαν να δολοφονήσουν χριστιανικά παιδιά,για να χρησιμοποιήσουν το αίμα τους, για το ψήσιμο του matzah (άζυχο ψωμί), για τις διακοπές του Πάσχα. Η πρώτη καταγεγραμμένη τιμωρία αίματος ήταν στην Αγγλία τον 12ο αιώνα και η κατηγορία αυτή εγκρίθηκε επίσημα από τον Πάπα Innocent IV τον 13ο αιώνα, οδηγώντας σε αιώνες αβάσιμης εχθρότητας μεταξύ Εβραίων και Χριστιανών.

Και για να μην το βγάλουν ως fake, και ο λόγος που γράφει για "ψευδείς συκοφαντίες" ειναι διότι ειναι απο δικιά τους ιστοσελίδα γιαυτό!(BREAKING ISRAEL NEWS)κλασική τακτική να παρουσιάζουν τους εαυτούς ως θύματα,και όλοι διαχρονικά τους κυνηγούσαν "άδικα"! : ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : https://www.breakingisraelnews.com/89688/scientists-discover-bloody-fountain-youth-wealthy/ Corfiatiko.blogspot.com.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αποκαλύφθηκε το μυστικό ! Επιστήμονες ανακάλυψαν την αιματηρή πηγή της νεότητας.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats