Δείτε παράδειγμα αμορφωσιάς: ανάρτηση-σοκ της Αφροδίτης Μάνου για τον «παράφρων παραπληγικό» Σόιμπλε τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Δείτε παράδειγμα αμορφωσιάς: ανάρτηση-σοκ της Αφροδίτης Μάνου για τον «παράφρων παραπληγικό» Σόιμπλε τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Σάλος έχει προκληθεί στα social media μετά και την ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Αφροδίτη Μάνου, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον οποίο αποκάλεσε «λαομίσητο παραπληγικό» και τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Η ίδια δεν δίστασε, μάλιστα, να τον αποκαλέσει «κομπλεξικό, άρρωστο, ακραίο και επικίνδυνο πολιτικό», συνδέοντάς τον με τον ηγέτη της άλλοτε ναζιστικής Γερμανίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως η ανάρτηση της κ. Μάνου ενόχλησε κάποιους που έχουν μάθει να τα κοιτάζουν όλα υπό το πρίσμα της δήθεν πολιτικής ορθότητας, υπερασπιζόμενοι με σθένος τη «γερμανολαγνεία» τους, στρουθοκαμηλίζοντας ακόμη και μπροστά στο γεγονός ότι η χώρα μας έχει καταντήσει πειραματόζωο στα χέρια του Βερολίνου και εξαιτίαςτων τακτικισμών, στους οποίους επιδίδεται ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών.

Ήταν δε τέτοια η «ευαισθησία» τους που αμέσως η επίμαχη ανάρτηση διαγράφηκε.

Μετά την αφαίρεση της ανάρτησης η Αφροδίτη Μάνου έγραψε:

Δείτε την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου στο Facebook

Ωστόσο, το περιστατικό ήταν αρκετό, για να ξεσπάσει ένας «πόλεμος» σχολίων τόσο στο Facebook όσο και σε άλλα social media. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ταχθούν στο πλευρό της Αφροδίτης Μάνου, ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που την επέκριναν για τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε.Πηγή: newsbomb.gr

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Λοιπόν αυτη εδώ ειναι κλασικό παράδειγμα αμόρφωτης μαζί με χρονιάς πλύσης εγκεφάλου, με βάση αυτα που λεει τα ίδια λενε οι κομμουνιστές τύπου Τζίμης Πανούσης κτλ, και αυτα τα λέει και τα πιστεύει και ο μέσος νεοέλληνας αμόρφωτος με πτυχία νεοέλληνας οχι Έλλην:

1: Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους.Η κυβέρνησις του Ράιχ είναι πεπεισμένη ότι εκδιώκουσα ταχέως εξ Ελλάδος τους παρεισάκτους Αγγλους παρέχει αποφασιστικήν υπηρεσίαν τόσον εις τον ελληνικόν λαόν όσον και εις την ευρωπαϊκήν κοινότητα….».Α. Χίτλερ με το διάγγελμά του- την ίδια ημέρα- προς το γερμανικό λαό. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους. παρείσακτοι οχι μονο Αγγλοι αλλα και όλοι οι κομμουνιστες αριστεροι!έπρεπε να τους ειχαν σκοτώσει ολους τοτε, τουρκομογγολοι ειναι ετσι και αλλιως! δεν θα εκαναν το παιδομάζωμα και την σκόπιμη γενοκτονία ελλήνων που έχουν αποκρύψει για να επικρατήσουν, οι γερμανοί είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα πείραζαν ούτε μια ελληνική τρίχα αν και οι έλληνες δεν πείραζαν τους γερμανούς, κάτι που τηρήθηκε σε περιοχές όπου αρκούσε απλώς να μην υπάρχουν “αντάρτες”.

2: Κλασική αμορφωσιά που λένε πολλοί γιατι ετσι τους εχουν μάθει οι αριστεροκομμουνιστες : H ναζιστική Ευρώπη και ναζιστική Γερμανία επιβάλει μετρά μπεεεε!!!οχι οι Οβριοί!, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ υπήρχε περίπτωση να ηταν ναζιστική Γερμανία ακόμα και να έβαζε ορδες λαθρο? πόσο μυαλό θέλει?...

Μάλιστα η πλύση εγκεφάλου ειναι τετοια που μισούν τον Αδόλφο Χίτλερ που ηταν και Φιλέλλην, αντί τους εγκληματίες της ανθρωπότητας που προκάλεσαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με μονο στόχο να διαλύσουν την Γερμανία, και απόρριψαν συνθήκες ειρήνης του Χίτλερ! ηδη απο το 1936 κήρυξαν πόλεμο στην Γερμανία, ούτε τον Στάλιν που κατάσφαζε αδελφούς πόντιους!,ούτε τον Ουίνστον Τσώρτσιλ ο οποιος οχι μονο έδινε εντολή να κάψουν ζωντανούς χιλιάδες άμαχους που γλίτωσαν απο το φιλαράκι του τον Στάλιν στο ολοκαύτωμα της Δρέσδης(αυτο δεν το διδάσκουν στα σχολεία), και οχι μονο,αλλα ο ίδιος έκανε σκόπιμη λιμοκτονία στην Ελλαδα πολύ πριν έρθουν οι Γερμανοί, με την βοήθεια τον κομμουνιστών τύπου σοβιετικής ένωσης, πάλι οι "κακοί ναζι" φταίνε για την κατοχή και την πεινά ετσι έχουν μάθει το πόπολο! και οτι σκότωσαν "κακόμοιρους" χωριάτες! οχι αδίσταχτους κομμουνιστές που δεν ειναι καν Έλληνες!

3:Για να δείτε κάποιοι πόσο καλα δουλεύει η προπαγάνδα σε χαμηλής νοημοσύνης ηλίθιους νεοελληνες, αποτέλεσμα μπασταρδέματος με Ούννους, Αραβοελληνες , τουρκομογγολους κομμουνιστες, γιαυτό ειναι και κακάσχημες πολλές κομμουνίστριες αριστερές! ποιοι λαθρο; όλοι αυτοι ειναι εδώ απο την τουρκοκρατια και θεωρούνται Έλληνες! αλλα βιολογικά δεν ειναι γιαυτό και ειναι υπέρ λαθρο! την περίοδο 1945-1950 κατάσφαζαν Έλληνες!! Ο Άρης Βελουχιώτης έλεγε: «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ' αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους»,

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοι οι κομμουνιστές χρήσιμοι ηλίθιοι με μεσώ όρο νοημοσύνης κάτω απο τον μεσώ όρο, με άραβες, τζιχαντιστές αλλα και μουσουλμάνους??? όλοι αυτοι δεν έχουν κάνει καμία εφεύρεση ιστορικά λόγο κατωτερότητας! , περιττό να πούμε οτι τέτοιες φάτσες δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα στην Ευρώπη και στην αρχαία Ελλάδα καποτε! ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ 40 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ! μάλιστα λόγο φυσικής κατωτερότητας και κόμπλεξ που έχουν, τελευταία τα βάζουν να λένε αμόρφωτους και κατώτερους της Χ.Α! οι "ναζι" ειναι αμόρφωτοι ετσι λενε σε ολο τον κόσμο όσους έχουν μυαλό και δεν τσιμπάνε την σχολική πλύση εγκεφάλου που βγάζει αριστερούς, άσχετα που αν το πάμε ιστορικά το 80% της τεχνολογίας σήμερα ηταν απο "ναζι" National-sozialismus / Εθνικός σοσιαλισμός το έκαναν "ναζι" "Na-zis" γιατι οι κομμουνιστές(οι αληθινοί Ούννοι και Μογγόλοι) δεν μπορούσαν να προφέρουν το Γερμανικό Nationalsozialismus!και οι άραβες και Εβραίοι κάνουν κάτι ορνιθοσκαλίσματα γράμματα αλλα δεν έχουν προσφέρει τίποτα ούτε μια εφεύρεση πότε γεγονός! μια ζωή στην αντιγραφή και στο κλέψιμο ιδεών ηταν !όλοι αυτοι δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς!βλέπε κομμουνιστές με τι λυσσά σπάνε αγάλματα πχ! όσα πτυχία και να τους δώσουν πάλι στόκοι και χρήσιμοι ηλίθιοι θα μείνουν! ένας λόγος που σταμάτησε η εξέλιξη απότομα στην Γερμανία το 1945 εκεί που ηταν 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους, ειναι γιατί μπήκαν παντού αυτοι οι ηλίθιοι αριστεροκομμουνιστες που βγήκαν απο τους ομαδικούς βιασμούς Γερμανίδων απο Μογγόλους!

4:Στο διά ταύτα ,τους έχουν κανει να έχουν τέτοιο μίσος για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που αν τον είχαν μπροστά τους θα τον κατασπάραζαν ως άγρια θηρία! αυτοι έβλεπαν και Λάκη Λαζόπουλο! και λοιπούς αριστερούς που κάνουν τέτοιες προπαγάνδες! τι σας φταίει ο Σόιμπλε ρε ηλίθιοι νεοέλληνες; είχε πει δημοσιά οτι η Γερμανία ειναι μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή απο 1945!σε μια χώρα υπό κατοχή επίσημα ειναι,και πάλι κόντρα πήγε! και τον άφησαν ανάπηρο! και τον έχουν να κάνει οτι του λένε, αυτός σας φταίει η που βγάζατε τους απόγονους τους χασάπηδων και όμβριους μετα τον Παπαδόπουλο έως σήμερα; έφτασαν σε σημείο να βγάλουν το ΣΥΡΙΖΑ να σωθούν :κομμουνιστες υπέρ λαθρο κατα Ελλάδας ανθέλληνες, το έδειχναν πολύ πριν γίνει γνωστό!! πιο ηλίθιοι δεν γίνεται, γιαυτό για να πάρεις πτυχία δεν χρειάζεται να έχουν νοημοσύνη πια ! το εκπαιδευτικό σύστημα απευθύνεται σε ηλίθιους εξ αρχής! και ειναι το καλύτερο εργαλείο πλύσης εγκεφάλου, αφου δεν έχουν κριτική σκέψη και ετσι μεγαλώνοντας τα έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους! εγω ειμαι ηλίθιος που ήξερα απο μικρός οτι αυτα που διδάσκουν ειναι ψέμματα ?δεν έχουν καν λογική! πολύ πριν ασχοληθώ με το ίντερνετ να βρω πληροφορίες και επιβεβαιώσω τις υποψίες μου! ακόμα και σήμερα μονο και μονο που λένε μέρα νύχτα για "κακούς ναζι" όλοι οι άλλοι ηταν άγιοι και θύματα, και μονόπλευρα την ιστορία δεν σας φαίνεται ύποπτο?

Και κάποιοι "έξυπνοι" που λένε που ειναι οι πήγες για ολα αυτα που λέμε,αν και εχουμε βαλει ένα σορό άρθρα με στοιχειά κατα το παρελθόν, στοιχειά πάντως μπορεί να βρει ο καθένας για τα λεγόμενα μας,οχι σε έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης! που όλες δουλεύουν για τους εκλεκτούς ! τους εχουν μάθει να μην ερευνούν αλλα να τρώνε οτι τους ταΐζουν αυτοι = ψέμα!!! αλλα ειναι και το άλλο, εγω ειμαι η πηγή της γνώσης απο ένα σημείο και μετα, γιαυτό έχουμε βάλει μονο όσα στοιχειά υπάρχουν διαθέσιμα στο εξωτερικό κύριος!στο ελλαδισταν ειναι γεμάτο άχρηστους πίσω αυτές τις "έγκυρες πήγες", που όλη τους την ζωή γράφουν προπαγάνδες χωρίς να έχουν δουλέψει πότε τους! φυσικά δεν νοείτε Έλλην κανένας απο δαύτους γιατι δεν θα λεει αυτα που θελει το σύστημα! καθώς το θέμα έχει αλλες προεκτάσεις που δεν έχει διανυθεί κανένας!οπως αυτο οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστες δεν ειναι τυχαία κομμουνιστές και ειναι 2 είδη! .....

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δεν είναι μόνο η Γερμανία υπό κατοχή, είναι και η Ελλάδα. Μία μικρή μερίδα Γραικών καταπιέζει τους εν Ελλάδι Έλληνες με τις ευλογίες και την χρηματοδότηση των βρεττανογαλλοαμερικανοσιωνιστών. Η Ελλάδα πασχίζει να κρατήσει πολιτική ίσων αποστάσεων αλλά οι πληρωμένοι γραικοί πράκτορές τους ανέκαθεν σαμποτάριζαν την ουδετερότητα της Ελλάδος. Ιδίως μετά το 74 η αμερικανοσιωνιστική επέμβαση είναι τέτοια που θέλουν να νομίζεις ότι είσαι και δεξιός αν ψηφίσεις κυριάκο μητσοτάκι.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications