6 Ιουν 2017

Κράτος παράνοιας!!! βάζουν 38 σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό! και ενώ πληρώνεις τέλη υποτίθεται να κυκλοφορείς ελεύθερα!!

Βάζουν 38 σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό!

Όταν κάνουν κάτι παράλογο χωρίς καμιά λογική και άδικο και δεν γίνεται χαμός, τοτε συνεχίζουν! και με τα χρονιά το εξωφρενικό γίνεται λογικό και δεν προβληματίζεται κάνεις, το βλέπουν ως κατι δεδομένο!! και συνεχίζουν με την ίδια τακτική και λογική σε όλα! παραδείγματος χάριν για ποιο λόγο να πληρώνεις ένα σορό φόρους, φόρο σε οτι αγοράζεις και παράβολα στο κράτος; σου προσφέρει κάτι το κράτος; τίποτα σε σχέση με αυτα που παίρνει! ένας υπέροχος κόσμος παράνοιας που όλοι ακολουθούν γιατι ετσι βρήκαν τα πράγματα!

«Σπαρμένη» με διόδια αναμένεται να είναι η Εγνατία Οδός, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις.

Συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα ο σχεδιασμός είναι για 38 σταθμούς διοδίων, 18 μετωπικούς και 20 πλευρικούς, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και έχει ημερομηνία 18 Μαΐου

Πρόκειται για μνημονιακή υποχρέωση της χώρας, η οποία αναμένεται άμεσα να εφαρμοστεί. Μάλιστα, σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου, αναμένεται να συναντηθούν τον Αλέξη Τσίπρα οι κυβερνητικοί βουλευτές που εκλέγονται στους νομούς από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, στόχος της συνάντησης είναι να μεταφέρουν στον πρωθυπουργό τη δυσαρέσκεια του κόσμου και τις αντιδράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξη, τόνισε ότι τα νέα διόδια στην Εγνατία Οδό αποτελούν προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο η ΚΥΑ της 18ης Μαΐου να αντικατασταθεί με νέα, δικαιότερη. Μάλιστα, την προηγούμενη Τετάρτη 31 Μαΐου, τοπικοί φορείς της Καβάλας προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση εγκατάστασης και δεύτερου σταθμού διοδίων εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας.

Η απόφαση αυτή έχει εγείρει θύελλα αντιδράσεων στην κοινωνία της Καβάλας και σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για παραλογισμό, καθώς -όπως επισημαίνουν- είναι αδιανόητο να χωροθετηθούν δυο σταθμοί διοδίων σε τόσο μικρή απόσταση μεταξύ τους, καθώς κάτι τέτοιο θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Κράτος παράνοιας!!! βάζουν 38 σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό! και ενώ πληρώνεις τέλη υποτίθεται να κυκλοφορείς ελεύθερα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Είναι απλό. Οι ΄΄επενδυτές΄΄ που θα την διαχειριστούν θέλουν να βγάλουν λεφτά πολλά και σύντομα και θα τους κάνουν τη χάρη.

1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: