12 Ιουν 2017

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Δολοφόνησαν άνδρα και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Δολοφόνησαν άνδρα και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας άνδρας, στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, στην περιοχή της Φθιώτιδας. Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε από έναν πολίτη που έκανε περίπατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε περάσει από πάνω του και αυτοκίνητο.

Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, που διέπραξαν με μεγάλη αγριότητα οι δράστες ή ο δράστης.

Εκτιμάται ότι το θύμα, που έχει καταγωγή από τη Γερμανία καθώς και καθαρό ποινικό μητρώο, απεβίωσε στο σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του, ενώ δεν είχε πάνω του καθόλου χρήματα.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ απαντήσεις για το έγκλημα αναμένεται να δώσει το κινητό του θύματος, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Δολοφόνησαν άνδρα και τον πάτησαν με το αυτοκίνητο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: