9 Ιουν 2017

Άκου να μαθαίνεις - Δεν υπάρχουν αδέσποτες σφαίρες - Η σφαίρα είναι πάντοτε δεσποτική γιατί πέφτει από τον ουρανό με ταχύτητα 350 χλμ/ώρα

Άκουσε λοιπόν εγκληματία που νομίζεις ότι επειδή έχεις ένα όπλο, έγινες πιο πολύ … άντρας από ότι σε γέννησε η μάνα σου! Όταν ρε βλάκα πυροβολάς στον αέρα, έχεις τις ίδιες πιθανότητες να σκοτώσεις κάποιον με αυτόν που πυροβολά ευθεία!

Του Γιώργου Αδαλή

Ακου να στα εξηγήσω γιατί έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα από "αδέσποτες" σφαίρες βλαχαδερών που απέκτησαν ένα όπλο και το παίζουν ράμπο! Ακου καλά γιατί σήμερα έφυγε ένα αγγελούδι …

Όταν ρίχνεις μια σφαίρα αυτή ξεκινά να ταξιδεύει με ταχύτητες 1.100-1.200 χλμ/ωρα. Αυτό το ξέρεις γιατί το είδες στην τηλεόραση! Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι η σφαίρα είναι εξίσου επικίνδυνη κι όταν πέφτει ως "αδέσποτη" από τον ουρανό.

Είναι η βαρύτητα βλέπεις ανόητε, που δυστυχώς για όλους εμάς σε κρατά πάνω στον πλανήτη γη! Όταν λοιπόν ρίχνεις μια σφαίρα στον αέρα, αυτή κάποτε σταματά την άνοδο και ξεκινά να πέφτει στη γη.

Η δύναμη του βαρυτικού πεδίου της Γης, είναι τέτοια που για κάθε δευτερόλεπτο έλξης, δηλαδή για κάθε δευτερόλεπτο πτώσης ενός αντικειμένου, αυτό κερδίζει 9,8 μέτρα ανά δευτερόλεπτο σε ταχύτητα! Δηλαδή για κάθε ένα δευτερόλεπτο πτώσης, η σφαίρα ανεξάρτητα το βάρος της κερδίζει 35 χιλιόμετρα/ώρα! Κι αν πέφτει για 10 δευτερόλεπτα, τότε η τελική της ταχύτητα με την οποία θα φτάσει στο έδαφος θα είναι 350 χλμ/ωρα!

Όπως καταλαβαίνεις ανόητε, μια σφαίρα που κινείται με 250-350 χλμ/ωρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο.Κι επειδή έχω ρίξει με σχεδόν όλα τα περίστροφα και όπλα, σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει αδέσποτη σφαίρα! Αυτά είναι για να έχουν να λένε οι δημοσιογράφοι! Οι σφαίρες ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΕΣΠΟΤΙΚΕΣ.

Βλέπεις τα θύματα από λάθος σκόπευση είναι περισσότερα από τα θύματα κατόπιν στοχεύσεως! Πριν 25 χρόνια, στο στρατόπεδο της Θήβας, σφαίρα από G3-A4 που βλήθηκε στον ουρανό, έπεσε σε απόσταση ΤΡΙΩΝ χιλιομέτρων, βρήκε στο λαιμό έναν υπαξιωματικό και τον σκότωσε επί τόπου. Στα τρία χιλιόμετρα από κάποιον που απλά ήθελε να ρίξει στον αέρα από το παράθυρό του!

Γι αυτό όλοι εσείς που αντί για να κάνετε παιδιά στις γυναίκες σας, βγαίνετε παγανιά με τα κουμπούρια σας για να τονώσετε το ανδρικό σας ένστικτο, είστε οιονεί εγκληματίες! Γιατί, για να πιάσεις ένα όπλο στο χέρι σου πρέπει πρώτα να διαβάσεις. Κι αφού μάθεις, τότε θα καταλάβεις ότι για όλα αυτά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους μπορείς να ξεδώσεις άνετα χωρίς να κινδυνεύει μια οικογένεια να θρηνεί το αγγελούδι της!

freepen.gr

2 σχόλια:

rapounzel είπε...

Συγχαρητηρια για το αρθρο

Ανώνυμος είπε...

Εύγε, κάποιος έπρεπε να το γράψει και μακάρι να αναδημοσιευθεί παντού αυτό.

Η άγνοια είναι που σκοτώνει και όχι τα όπλα καθ εαυτού. Δυστυχώς ακόμα και στον στρατό αυτή η πληροφορία δεν δίνεται ξεκάθαρα στους νέους μας, ώστε να σταματήσει αυτός ο θλιβερός κύκλος της άγνοιας.

Θες να ρίξεις, πάνε σκοπευτήριο. Διαφορετικά άσε το ριμάδι και μην το πιάνεις.