Ρόδος: 15χρονη μήνυσε τη μητέρα της για ξυλοδαρμό - «Απειλεί πως θα με σκοτώσει»
Ρόδος: 15χρονη μήνυσε τη μητέρα της για ξυλοδαρμό - «Απειλεί πως θα με σκοτώσει»

Η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι ορισμένες φορές η μητέρα της παίρνει μαχαίρι κουζίνας και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει

Στη σύλληψη μιας 40χρονης κατοίκου Αρχαγγέλου της Ρόδου μετά από μήνυση της 15χρονης κόρης της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη καταμήνυσε τη μητέρα της καταγγέλλοντας ότι την Τετάρτη το μεσημέρι την εξύβρισε και τη χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια της, με ζώνη παντελονιού και με τις παντόφλες της.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι η 40χρονη την έχει χτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν... κατηγορώντας την ότι πήγαινε στον πατέρα της. Ωστόσο μετά της ζητούσε συγγνώμη μετανιωμένη και της υποσχόταν ότι δεν θα ξαναγίνει.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ορισμένες φορές παίρνει μαχαίρι κουζίνας και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Αφορμή δε για τη βία που φέρεται να ασκεί η μητέρα αποτελεί το γεγονός ότι την αφήνει να προσέχει τον ζωηρό 7χρονο αδερφό της τον οποίο δεν μπορεί να ελέγξει αλλά και το ότι της αναθέτει να κάνει δουλειές στο σπίτι τις οποίες δεν κάνει σωστά.

Η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ είπε ότι η μητέρα της χτυπάει και τα υπόλοιπα αδέρφια της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications