Βόρεια Κορέα εναντίον ΗΠΑ και συμμάχων τους: Εσείς είστε οι «τρομοκράτες»
Βόρεια Κορέα εναντίον ΗΠΑ και συμμάχων τους: Εσείς είστε οι «τρομοκράτες»

Την Παρασκευή, το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Βόρειας Κορέας απειλούσε να επιτεθεί στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ μετά από αναφορές ότι οι υπηρεσίες των χωρών είχαν συνωμοτήσει για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un Με βιοχημικά όπλα.

«Θα ξεριζώσουμε και θα καταστρέψουμε ανελέητα απο τον πρώτο ως τον τελευταίο τρομοκράτη της αμερικανικής CIA», ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA του Βορρά.

Κάποιοι από τους αξιωματούχους ασφαλείας της Πιονγκγιάνγκ πιστεύουν ότι τρομοκράτες που χρηματοδοτούνται από την CIA και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας έχουν περάσει από τα σύνορα της χώρας με σχέδια να σκοτώσουν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας με βιολογικά όπλα.

«Από αυτήν την στιγμή θα ξεκινήσει η αντιτρομοκρατική επίθεση σε κορεατικό στιλ θα σαρώνουμε τις οργανώσεις εκτροφής των αμερικανών ιμπεριαλιστών και τις μαριονέτες τους [Νότια Κορέα]», δημοσιεύθηκε στο KCN Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός για όλους τους ανθρώπους, δήλωσε η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας.

Την Πέμπτη, μια έκθεση think tank από το αμερικανικό Κογκρέσο ανέφερε ότι το αμφιλεγόμενο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των Η.Π.Α. που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται στη Νότια Κορέα ενδέχεται να μην είναι ικανό να παρεμποδίζει πραγματικά τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας που κατευθύνονται γύρω από την Κορεατική Χερσόνησο και προς την Ιαπωνία.

Πηγή: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ SPUTNIK grothia.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications