Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ λέει ότι υπάρχουν εξωγήινοι και είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς!! (vid Alien Covenant Trailer)
Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ λέει ότι υπάρχουν εξωγήινοι και είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς!!

Ο σκηνοθέτης Ridley Scott της ταινίας «Alien Day» μίλησε για την ύπαρξη των εξωγήινων για πρώτη φορά, οι δηλώσεις του προκάλεσαν έκπληξη σε πολλούς, δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ότι μια μέρα να φτάσουν τον πλανήτη μας.

«Πιστεύω σε ανώτερα όντα, νομίζω ότι είναι σίγουρο οτι υπάρχουν» είπε ο Ridley Scott.Έχετε δει ποτέ τον ουρανό τη νύχτα; Μπορείτε να πιστεύεται οτι είμαστε μονοί; Αυτό είναι γελοίο!!

(σχόλιο: και όμως!! ειδικά στο ελλαδιστάν σε κοιτούν με μισό μάτι και λένε "θεωρίες συνωμοσίας"! αν τους πεις οτι βάση κοινής λογικής υπάρχουν! αλλα δεν έχουν ούτε καν λογική πολλοί! για τέτοια κατάντια μιλάμε!θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται και άνθρωποι! αν δεν τους το πουν στις ειδήσεις των 8, η κανένας δήθεν ειδικός, δεν υπάρχουν! απο μονοί τους δεν τους κόβει!! ο ορισμών των προβάτων!χλευάζουν κιόλας τέτοια θέματα!!)

Οι ειδικοί έχουν εντοπίσει χιλιαδες πλανήτες εκεί έξω που θα μπορούσαν να έχουν μια παρόμοια εξέλιξη με την δίκη μας. Είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς, αφου είμαστε αρκετά ηλίθιοι με το να πιστεύουμε οτι είμαστε μονοί!

Ο Ridley Scott είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες, με ταινίες που έχουν γίνει επιτυχίες στην ιστορίας του κινηματογράφου. Ωστόσο, σοκαρίστηκαν πολλοι με τις δηλώσεις του. Κανείς δεν ήξερε τι πιστεύει για τους εξωγήινους και για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής μέχρι πρόσφατα, και οι δηλώσεις του εξηγούν την «εμμονή» με αυτό το είδος ταινιών.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ. Στις 12 Μαΐου θα παίζει στις αίθουσες η νέα ιστορία της σειράς, Alien:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μέχρι να αποδειχθεί ότι υπάρχουν, μπορούμε να εκλάβουμε ως θεωρία συνωμοσίας και τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν, ενω δεν φαίνονται πουθενά αλλού εκτός απ΄τις ταινίες και σ΄αυτούς που ειναι σίγουροι ότι υπάρχουν ενώ δεν μπορούν να το αποδείξουν, μπορούμε άνετα να τους προσάψουμε ανάλογους χαρακτηρισμούς....

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications