29 Μαΐ 2017

Τζαμί στην Αθήνα: Ήταν να μην γίνει η αρχή!

Τζαμί στην Αθήνα: Ήταν να μην γίνει η αρχή!

Μόλις πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε και επίσημα η κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στον Βοτανικό, με την πλειοψηφία της Βουλής να ψηφίζει υπέρ της ανέγερσής του και την ελληνική κοινωνία να σιωπά επιδεικτικά.

Με το "πράσινο φως" που δόθηκε για την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό, άνοιξε το "κουτί της Πανδώρας", με την μουσουλμανική κοινότητα να ζητά από τώρα περισσότερους χώρους λατρείας στην Αθήνα!

Η επίσημη δικαιολογία και παράλληλα ένα πλέον ανησυχητικό σενάριο, είναι οι έριδες οι οποίες θα υπάρξουν μεταξύ σουνιτών και σιιτών, μετατρέποντας την Αθήνα σε...πρωτεύουσα ισλαμικού κράτους.

Ως..."πρόβλημα", παρουσιάζουν τόσο τις συγκρούσεις που θα ξεσπάσουν μεταξύ των διαφορετικών μουσουλμανικών δογμάτων όσο και την παράνομη λειτουργία πολλών διάσπαρτων χώρων λατρείας στο κέντρο της πόλης.

Ας μην ξεχνάμε πως μόνο στην πόλη της Αθήνας ζουν πάνω από 1 εκατομμύριο μουσουλμάνοι (επίσημα τουλάχιστον) και ως εκ τούτου δεν γίνεται όλοι αυτοί να αποτελούν μέλη ενός μόνο κύριου δόγματος ή "φυλής".

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον η αρχή έγινε και με την κατασκευή του Τζαμιού στον Βοτανικού, θα αρχίσει η νέα εποχή για την Αθήνα. Δείτε και θα καταλάβετε τι έρχεται:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τζαμί στην Αθήνα: Ήταν να μην γίνει η αρχή!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications