Η διαφήμιση όπως έπρεπε να είναι - Samsung Galaxy S8 (VID)
Η διαφήμιση όπως έπρεπε να είναι - Samsung Galaxy S8 (VID)

To smartphone Samsung Galaxy S8 είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και απόδοσης. Η Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια προσφέρει μία νέα εμπειρία χρήσης, ο σαρωτής ίριδας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας αλλά και ταχύτατη πρόσβαση στα δεδομένα σου, ενώ η Dual Pixel κάμερα του Galaxy S8 με φακό f1.7 και αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας, υπόσχεται να απαθανατίσει τις αγαπημένες σου στιγμές με κάθε λεπτομέρεια.

Καλά ολα αυτα αλλα μία παρατήρηση που έχω κάνει: Για άλλη μια φορά φαίνεται η απληστία και η ματαιοδοξία σε σημείο ηλιθιότητας που έχουν πολλοί εκεί έξω.

Είναι η ίδια ιστορια με τα αυτοκίνητα που έπαιρναν την περίοδο 1995-2008 έπαιρνε ο άλλος αυτοκίνητο με δόσεις των 40 χιλιάδων ευρώ ,με πολλά άλογα μονο και μονο για να πουλήσει μούρη οτι κάποιος ειναι! και στο δρόμο γινόταν εμπόδιο τοσο αργά που έτρεχε! μέχρι που του το πήρε η τράπεζα και πάει με τα ποδιά!κλασικός νεοέλληνας!

Τώρα λόγο κρίσης που έχουν επιβάλει γιατι στην ουσία δεν υπάρχει κρίση, το έχουν ρίξει στα κινητά!και δεν ξέρουν ούτε τις μισές λειτουργίες του κινητού,άλλοι δεν ξέρουν καν να βαλουν ένα πρόγραμμα!(δεν το έχουν σπουδάσει να πάρουν πτυχίο για τα αυτονόητα!) αγοράζουν με μανία το ενα μετά το άλλο, ακόμα και όταν η διάφορα τους ειναι μερικά εικονίδια παραπάνω!η κοιτά εδωωωωωω.....! το δικό μου βγάζει πιο ζωντανά τα χρώματα,να να!!! εδώ το μπλε ειναι λίγο πιο ανοιχτό!κοιτά εδωωωωωω.....!έμενα βγάζει πιο μεγάλο σκορ στο επεξεργαστή απο το δικό σου,ειμαι "καλύτερος" απο σένα σε έσκισα ουγκ!! μέχρι και οι λαθρο αγοράζουν ακριβά κινητά είχαν και στο χωρίο τους κινητά! με λεφτά του Soros που παίρνει απο τους φόρους που σας επιβάλουν! σιγά μην δίνει τα ωραία του λεφτά για αυτούς!

Μία παρατήρηση: γενικά σε κινητά και οχι μονο,πάντα πρέπει να ειναι και ένας μαύρος η μαύρη, έφτασαν σε σημείο να διαλέγουν μόνο μαύρους σε ταινίες, και παρουσιάζουν την νεολαία οπως ειναι πραγματικά: ένα κοπάδι άβουλων χαζοχαρούμενων προβάτων, που ολα ειναι τελεία στο ηλίθιο με λοβοτομή μυαλό τους,απο τα κέντρα λοβοτομής γνωστά και ως σχολεία και οχι μονο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications