30 Μαΐ 2017

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ναύαρχου Richard E Byrd:Υπάρχει ένα μυστικό μέρος στην Γη στο μέγεθος των ΗΠΑ!

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ναύαρχου Ρίτσαρντ Ε Byrd:Υπάρχει ένα μυστικό μέρος  στην Γη στο μέγεθος των ΗΠΑ!

Ο ναύαρχος Byrd ξεκινά τη συζήτηση εξηγώντας ότι υπάρχει ένα μυστικό μερος στην Γη στο μέγεθος των Ηνωμένων Πολιτειών που δεν έχει δει ποτέ κανένας.

Ο Μπερντ πέταξε στο Βόρειο Πόλο, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Από το άνοιγμα του Βορείου Πόλου προχώρησε για 1700 μίλια μέσα στην κοίλη γη. Στο ταξίδι του ανέφερε ότι εντόπισε παγωμένες λίμνες, βουνά καλυμμένα με πυκνή βλάστηση, ακόμα και τεράστια ζώα που έμοιαζαν με μαμούθ να κινούνται μέσα στους θάμνους.

Μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη, την οποία ο Μπερντ χαρακτήρισε ως την «πιο σημαντική» στην ιστορία του κόσμου, θα έπρεπε να είναι γνωστή σε όλους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές «θάφτηκαν» σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν ξεχάστηκαν.

Ναύαρχος Richard Byrd πιθανή παρουσία ανθρώπων Ναζί , ακόμη και εξωγήινα πλάσματα στην Ανταρκτική!(σχετικά εδω εδώ , και ΚΟΙΛΗ ΓΗ )©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του ναύαρχου Richard E Byrd:Υπάρχει ένα μυστικό μέρος στην Γη στο μέγεθος των ΗΠΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: