14 Μαΐ 2017

Ψάχνουν τον “εγκληματία” Σώρρα εκτός Ελλάδας γιατί πήγε να τους χαλάσει το φορολογικό σύστημα!

Ψάχνουν τον “εγκληματία” Σώρρα εκτός Ελλάδας γιατί πήγε να τους χαλάσει το φορολογικό σύστημα!

Το πρόβλημα δεν ηταν αν είχε τα δις η οχι! αν και εύκολα τα εξαφανίζεις! αυτοι που προκάλεσαν 2 παγκόσμιους πολέμους,με ψέμματα , και έκαναν θηριωδίες με δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, οχι μονο κατάφεραν να τα φορτώσουν ολα στους "κακούς ναζι" αλλα αντέστρεψαν τα γεγονότα υπέρ τους!με αποτέλεσμα την δημιουργία του διεθνές νομισματικού ταμείου, και ολο αυτο το φορολογικό σύστημα που σας επιβάλει φόρους!

Είναι τοσο γελοίο και άδικο, που όμως όλοι το ακολουθούν σαν να ειναι "Ευαγγέλιο"! φανταστείτε τι θα γινόταν αν κατα χιλιάδες έλεγαν δεν πληρώνουμε εφορίες! θα χαλούσε το Μάτριχ!! εγώ είδα live πως χειραγωγούν την μάζα αιγοπροβάτων τοσο εύκολα,με την βοηθεια των σκύλων τους(Δείτε τι κάνουν αυτα τα γκοϊμ αντιφασίστες αριστεροί κομμουνιστές στην Σουηδία!), σε μια εποχή που έχουν άμεση πληροφορία, παραμένουν τοσο ελεγχόμενοι ακόμα και τι σκέφτονται, η μάζα στην πλειοψηφία της ειναι σαν ένα κοπάδι προβάτων!σαν να μην έφταναν ολα αυτα τι λένε; μπεεε!!! οι "ναζι" μας επιβάλουν μετρά!όταν όλη η Ευρώπη ειναι αριστερή γεμάτη σκυλιά τους!!! πραγματικά πρόβατα χωρίς ίχνος λογικής! ολα έχουν εξήγηση όμως!!(μυστικό!) ας πάμε τώρα τι λένε για τον Σώρρα , οπως γράφει protothema.gr:

Μετά τις προσπάθειες των Αρχών που δεν απέδωσαν καρπούς ο νούμερο 1 καταζητούμενος στη χώρα παραμένει άφαντος – Ειδικοί αναλυτές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν πως εξαφανίστηκε.Εκτός Ελλάδας ψάχνουν πλέον τον Αρτέμη Σώρρα και τη γυναίκα του δυο μήνες μετά την καταδικαστική απόφαση, την ολοκλήρωση της έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την άσκηση βαρύτατων διώξεων κατά του 50χρονου και 7 συνεργατών του, για την υπόθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τη δράση του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ούτε η δημιουργία ειδικής ομάδας έμπειρων αξιωματικών, ούτε η βοήθεια της Αντιτρομοκρατικής, ούτε το σάρωμα για εβδομάδες κάθε κατοικίας γνωστού, φίλου, συγγενή και συνεργάτη του 50χρονου φυγόποινου δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των επιτελών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ότι ήταν θέμα ημερών ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν πολλές εβδομάδες και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για να συνειδητοποιήσουν οι αρχές ότι ο 50χρονος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται πια ως ένας γραφικός τύπος που υπόσχεται να σώσει τη χώρα, αλλά ως εγκέφαλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με πολλαπλές δραστηριότητες και πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, όταν ξεκίνησαν οι αστυνομικοί να ασχολούνται σοβαρά με την εξαφάνιση του Σώρρα και να ψάχνουν σε βάθος την υπόθεση σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τις κινήσεις του, εξιχνιάστηκαν άσχετες υποθέσεις και συνελήφθησαν ακόμη και άτομα για συμμετοχή σε φόνο και τεμαχισμό Πακιστανού στον Πύργο Ηλείας. Και ο φερόμενος ως δράστης μπορεί να συνελήφθη (δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση Σώρρα) όμως ο νούμερο 1 καταζητούμενος αυτή τη στιγμή στη χώρα, δεν βρέθηκε πουθενά.

Πως εξαφανίστηκε

Ειδικοί αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν πως εξαφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας. Πως δηλαδή είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ευρέως γνωστός με χαρακτηριστική φυσιογνωμία, πολλούς “εχθρούς” και “εντιμότατους φίλους”. πρόθυμους να τον καρφώσουν με την πρώτη ευκαιρία καταφέρνει για περισσότερο από δύο μήνες όχι μόνο να παραμένει άφαντος αλλά να μην έχει αφήσει πίσω του ίχνη και να μην υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για τις κινήσεις του. Έτσι, ξεκίνησαν σιγά – σιγά να ψάχνουν στοιχεία για το ενδεχόμενο είτε αρχικά είτε σε δεύτερο χρόνο ο Σώρρας και η σύζυγος του να την έχουν κοπανήσει από την Ελλάδα.

Όλα τα νεα στοιχεία δείχνουν πως ο 50χρονος έφυγε από την χώρα μας αμέσως μετά την απόφασγ του δικαστηρίου την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Θεωρούν βέβαιο ότι είχε εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και βάσει αυτού κινείται. Το λάθος που περιμένουν για να τον συλλάβουν δεν έχει γίνει και όσο περνάνε οι μέρες τόσο επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για την ύπαρξη ολιγομελούς ομάδας υποστήριξης αποτελούμενη από πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος που φροντίζει για όλες του τις ανάγκες.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι αστυνομικοί ξέρουν ότι λίγο μετά τις απόκριες ο Αρτέμης Σώρρας γνωρίζοντας ότι ο δικαστικός κλοιός σφίγγει γύρω του, φεύγει από την Αθήνα. Με τη δικαιολογία ότι δικάζεται η υπόθεση του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας μετακομίζει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξαφάνισης του. Πληροφορίες λένε ότι ελαχιστοποιεί τις επαφές και τελικά κλείνει τα κινητά του τηλέφωνα , σταματά να στέλνει και να ανοίγει e-mails γνωρίζοντας ότι οι αστυνομικοί είναι σε θέση βάσει των ηλεκτρονικών του ιχνών να εντοπίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το στίγμα και τα βήματα του.

Ο Σώρρας ήξερε ότι θα στηθεί ένα “ηλεκτρονικό κυνήγι” από τις αρχές και μέσω της Google και του Facebook θα προσπαθήσουν να τον βάλουν στο χέρι αν η απόφαση του δικαστηρίου ήταν για αυτόν καταδικαστική. Για το λόγο αυτό, “πέταξε” από πάνω του ότι ηλεκτρονική συσκευή είχε. Το σχέδιο που είχε καταστρώσει από καιρό το ακολουθεί κατά γράμμα και καταφέρνει να κινείται στο σκοτάδι. Αξίζει να επισημανθεί πως η τεχνολογία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σύμμαχος των διωκτικών αρχών καθώς ένα μικρό λάθος ακόμη και μέσω τρίτων είναι αρκετό για να αποκαλύψει το στίγμα του εξαφανισμένου Σώρρα και να τον δώσει στο πιάτο των κυνηγών του.

Οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων ερεύνησαν μία – μία τις διευθύνσεις που οι πληροφορίες έλεγαν ότι διέμενε το τελευταίο διάστημα ο Σώρρας, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μια από τις περιοχές που εξακολουθούν να εστιάζουν είναι η ζώνη της Αχαΐας όμως δύο σοβαρές επιχειρήσεις που έκαναν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ενώ υπήρξαν και πολλές ακόμα χωρίς αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και στη Λακωνία όπου διαμένει ένας πολύ στενός συνεργάτης του φυγόποινου. Από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης υπήρξαν μάλιστα και δεκάδες τηλεφωνικές καταγγελίες για πιθανά σημεία που κρύβεται τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του όμως παρά τις αναζητήσεις δεν βρέθηκαν πουθενά…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ψάχνουν τον “εγκληματία” Σώρρα εκτός Ελλάδας γιατί πήγε να τους χαλάσει το φορολογικό σύστημα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats