Πως «ψάρευε» τα θύματά του ο 52χρονος στη Δάφνη
 Πως «ψάρευε» τα θύματά του ο 52χρονος στη Δάφνη

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο 52χρονος βιαστής είχε... προσπαθήσει να βγάλει και σε άλλες νεαρές τις αρρωστημένες ορέξεις του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ιστοσελίδας, τουλάχιστον 3 κοπέλες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, καθώς εκτιμούν πως δέχτηκαν σ@ξουαλική επίθεση από τον αδίστακτο άντρα, όταν πήγαν στο σπίτι του για δουλειά.

Ο βιαστής, όπως φαίνεται, τις παρενόχλησε σ@ξουαλικά, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και σ@ξουαλικά υπονοούμενα. Ωστόσο, επειδή κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια του Σάτυρου, δεν προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Εκείνος, όμως, μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες του να βγάλει όλο αυτό μένος του σε κάποιο κορμί νεαρής κοπέλας αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να μην δείχνει κατευθείαν τις "προθέσεις" του.

Έτσι και έγινε.... Όταν το κουδούνι του ημιυπόγειου χτύπησε η 20χρονη! Τις πρώτες μέρες που πήγαινε στο σπίτι του για να εργαστεί ο βιαστής δεν την ενοχλούσε... Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη (03.05.2017) που αποφάσισε να βάλει σε δράση το αρρωστημένο σχέδιο του, βιάζοντας και κακοποιώντας τη νεαρή κοπέλα επί ώρες.

Η ιντερνετική παγίδα και το προειδοποιητικό post
Ο 52χρονος πλησίαζε τις νεαρές κοπέλες μέσω αγγελίας ή από το Facebook, και χρησιμοποιώντας την αναπηρία του, ζητούσε βοηθό για το σπίτι. Μάλιστα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ένα ανατριχιαστικό post το οποίο προειδοποιούσε για έναν επίδοξο βιαστή. Το post περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια ένα περιστατικό με μια κοπέλα να απαντά σε αγγελία για "φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες". Ο τίτλος του post ήταν «επίδοξος βιαστής!» και η περιγραφή ταιριάζει πολύ με τον 52χρονο δράστη της απαγωγής, βασανισμού και βιασμού της υπόθεσης της Δάφνης. Μάλιστα είχε αναρτήσει και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τότε το post αυτό μοιράστηκε πάνω από 800 φορές μεταξύ των χρηστών του facebook και είχε συζητηθεί πολύ. Επίσης, είχε ανέβει και σε site τα οποία επισκέπτονται χρήστες του διαδικτύου για να βρουν δουλειά.
Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι όπως αναφέρει η κοπέλα που έκανε το post στο facebook, για να γίνει έρευνα απο την αστυνομία ή και μήνυση θα πρέπει να εκτεθούν πλήρως τα στοιχεία της κοπέλας που θα έκανε τη μήνυση. Οπότε, θεώρησε καλύτερο να το δημοσιοποιήσει μέσω facebook.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
επίδοξος βιαστής!
αγγελία στη χρυσή ευκαιρία με αυτό το τηλ.
«Ζητείται κυρία για φροντίδα τυφλής κοπέλας και οικιακές εργασίες.»
Πήρα χθές τηλέφωνο για την αγγελία, απάντησε άντρας ηλικίας γύρω στα 50 αν κατάλαβα σωστά απ τη φωνή του, και ισχυρίστηκε πως είναι ξάδερφος της ενδιαφερόμενης, η οποία παρεπιπτόντως λείπει για λίγες μέρες στο εξωτερικό.
Με ρώτησε μόνο την ηλικία μου (ούτε επαγγελματική εμπειρία, ούτε σχέση με ΑΜΕΑ) και θέλησε να πάω στο σπίτι του σήμερα να μιλήσουμε. Όταν τον ρώτησα τη διεύθυνσή του, μου είπε να κατέβω στο μετρό του Αγ. Δημητρίου κ μετά να του τηλεφωνήσω ώστε να μου εξηγήσει πώς να πάω για να τον βρω.

Σήμερα, ημέρα της συνάντησης , υποψιασμένη πως υπάρχει πρόβλημα, δύο ώρες πριν το ραντεβού μας, του τηλεφώνησα, και με το πρόσχημα πως θα με μετέφερε ένας φίλος με αμάξι στο σπίτι του, ξαναζήτησα να μάθω την ακριβή του διεύθυνση. Αυτός αρνήθηκε πεισματικά να μου την δώσει, λέγοντάς μου πως θα με παραλάβει ο ίδιος απ το μετρό, αραδιάζοντάς μου τα εξής επιχειρημάτα
- δεν θέλω να σε φέρει κανείς με αμάξι, γιατί θέλω να μάθεις τη διαδρομή με το μετρό
-δεν θέλω να σε περιμένει κανείς να σε παραλάβει για να γυρίσεις , γιατί θα αγχωθώ
ερωτήσεις
- ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα είναι μαζί σου;
- ο φίλος σου που θα σε φέρει, θα σε περιμένει να φύγεις;
Αν και είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται, επέμεινα, ώστε να βεβαιωθώ. Όταν ο τύπος είδε πως ενίσταμαι και θυμώνω, ξεκίνησε μια ρητορική ως εξής : « και για πες μου Γεωργία, πόσο καιρό είσαι άνεργη;» «εγώ κορίτσι μου θέλω να σε βοηθήσω οικονομικά»

«αν τα βρούμε, θα πληρωθείς και θα σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο οικονομικά, ακούγεσαι καλό κορίτσι»
Εν τω μεταξύ όλων αυτών, επέμενε να τον συναντήσω στη συγκεκριμένη στάση του μετρό, και να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του. Προφανώς, κάποια στιγμή τον έβρισα και του έκλεισα το τηλέφωνο.
Ο άνθρωπος αυτός, είναι ένας επίδοξος βιαστής, που χρησιμοποιεί αγγελίες ευρεσης εργασίας, ώστε να κεντρίσει υποψήφια θύματα. Επικοινώνησα με την χρυσή ευκαιρία αναφέροντας το περιστατικό ώστε να κατεβάσουν την αγγελία του, και μ ενημέρωσαν πως χωρίς εισαγγελική παρέμβαση αυτό δεν γίνεται.

Επικοινώνησα με την αστυνομία, και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να καταθέσω μήνυση- το οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνει τη γνωστοποίηση όλων των στοιχείων μου στον επίδοξο βιαστή.
Εγώ δεν έπαθα κάτι- εκτός από το ότι για μια ακόμα φορά αντίκρισα την περίπτωση του βιασμού.
Ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε γυναίκα όμως είναι πιθανό να βιαστεί.
Όχι μόνο από τον άγνωστο περαστικό, τον φίλο, τον γνωστό.
Αλλά και από κάποιον που μεθοδικά έχει δομήσει πλάνο απάτης μέσω μιας αγγελίας. Απευθυνόμενος σε όποια γυναίκα ψάχνει αντίστοιχη εργασία.

Οποιαδήποτε στιγμή ο βιασμός καραδοκεί.
Ανοίγουν στόματα και στην γειτονιά
Μετά το πρώτο σοκ και οι γείτονες του αρρωστημένου 52χρονου άρχισαν να κάνουν αποκαλύψεις για τον βιαστή. Πλέον οι περισσότεροι κάνουν λόγο για έναν περίεργο άνδρα, ο οποίος αν και υποστηρίζει ότι έχει 95% αναπηρία, περπατάει μόνος του, ανεβαίνει σκάλες και ασχολείται συνέχεια με κάμερες και υπολογιστές. Ο ίδιος, υποστήριξε, χθες (06.05.2017) ότι δεν έγινε και κάτι τρομερό... και πως το θέμα πήρε έκταση χωρίς ουσιαστικό λόγο, μιας και δράστης και θύμα ήταν ζευγάρι (!) ενώ η κοπέλα ήταν δεμένη γιατί ήταν το φετίχ της. Η κατάθεση της σοκαρισμένης κοπέλας

Σύμφωνα με μια πρώτη κατάθεση που έδωσε η έντρομη κοπέλα μέσα από το Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, την Τετάρτη πήγε στο σπίτι του 52χρονου προκειμένου να τον περιποιηθεί, καθώς έχει σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα όρασης και παράλληλα να πληρωθεί.
Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως από την πρώτη μέρα που έπιασε την δουλειά ο 52χρονος την υποχρέωσε να φορά ένα κοντό φόρεμα με τιράντα και έντονο χρώμα, με την δικαιολογία να είναι σε θέση ο ίδιος να μπορεί να την διακρίνει.

Αφότου, λοιπόν, μπήκε στο ισόγειο διαμέρισμα η 20χρονη, ο υπέρβαρος άνδρας την νάρκωσε με κάποιο υγρό που είχε έντονη μυρωδιά ασετόν.
Όταν συνήλθε κάπως η κοπέλα, διαπίστωσε πως ήταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι, βλέποντας έντρομη τον υπέρβαρο άνδρα, σχεδόν γυμνό με μια κάμερα στο μέτωπο του, ενώ η ίδια είχε την αίσθηση πως ο 52χρονος είχε βάλει κάμερα και στο μέτωπο της ίδιας.
Χαρακτηριστικά η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: "Ήταν πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στο νεροχύτη. Ήρθε από πίσω μου. Με αιφνιδίασε. Μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα. Με έσυρε στο δωμάτιο. Έχασα τις αισθήσεις μου".

Όταν πια η 20χρονη απελευθερώθηκε από τους Αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο ισόγειο κολαστήριο, έπεσε στην αγκαλιά του Ανθυπαστυνόμου και άρχισε να του φιλά τα χέρια που έκοψαν τα δεσμά της.
Καρέ - καρέ το θρίλερ
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της κοπέλας ανησύχησαν από την απουσία της, καθώς την έπαιρναν τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να έλθουν από την Πελοπόννησο στην Αθήνα, προκειμένου να αναζητήσουν την κόρη τους.

Όταν πια οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του υπέρβαρου άνδρα με τα προβλήματα όρασης δεν πίστευαν στα μάτια τους από αυτά που είδαν. Το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Όθωνος στην Δάφνη ήταν γεμάτο με σ@ξουαλικά βοηθήματα και ομοιώματα, ενώ η έντρομη κοπέλα ήταν δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι και γυμνή.

Ψυχώ στην Δάφνη Η 20χρονη φοιτήτρια από την Πελοπόννησο είχε βρει αγγελία για βοήθεια στο σπίτι σε άτομα με ανάγκες και το θεώρησε ευκαιρία, τόσο για να εξοικονομεί κάποια χρήματα ώστε να βοηθήσει τους γονείς της αλλά και για να ενισχύσει παράλληλα το βιογραφικό της, καθώς η δουλειά που θα έκανε ήταν επάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.
Οι γονείς της 20χρονης όταν έμαθαν πως θα εργαστεί αντέδρασαν και της είπαν απλά να συνεχίσει τις σπουδές της. Η κοπέλα όμως ήθελε να ενισχύσει το βιογραφικό της. Έτσι πήρε την δουλειά, ενημερώνοντας όμως τους γονείς της για το πού θα εργαστεί και με ποιο αντικείμενο.

Όταν την περασμένη Τετάρτη χάθηκαν τα ίχνη της, οι γονείς της αμέσως ήλθαν στην Αθήνα καταγγέλλοντας την εξαφάνιση της κόρης τους. Τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από το σπίτι του 52χρονου υπέρβαρου, και άκουσαν τις “πνιχτές” φωνές της έντρομης κοπέλας, καθώς ο άνδρας με τα αρρωστημένα ένστικτα την είχε φιμώσει πρόχειρα.
Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος και ήλθαν αντιμέτωποι με το απίστευτο θέαμα. Τον υπέρβαρο άνδρα σχεδόν ημίγυμνο, την κοπέλα έντρομη και γυμνή, δεμένη με ιμάντες στο κρεβάτι και μέσα στο σπίτι διάσπαρτα ερωτικά βοηθήματα και ομοιώματα, αλλά και κάμερες συνδεδεμένες με υπολογιστή.

pronews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications