12 Μαΐ 2017

Ούτε ο Ηρώδης! Δάσκαλοι ξεκίνησαν σχέδιο κατά των παιδιών (σύντομα σε όλο τον κόσμο!)

Ούτε ο Ηρώδης! Δάσκαλοι ξεκίνησαν σχέδιο κατά των παιδιών

Περιστατικά ΣΟΚ – Αφορά όλους τους γονείς

Είναι απίστευτος ο πόλεμος που έχει κηρυχθεί κατά των παιδιών, τα οποία το σύστημα έχει βαλθεί να ξεπαστρέψει σε νου και σώμα. Στην Καλιφόρνια, όπου κυριαρχούν οι πολιτικές απόψεις της Νέας Τάξης περί μαζικών εμβολιασμών και εισαγωγής της νοοτροπίας του τρανσ@ξουαλισμού στα σχολεία, εκατοντάδες μη εμβολιασμένα παιδιά, διατάχθηκαν, όπως το ακούτε, διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν τις τάξεις τους, προκειμένου να μην θέσουν σε κίνδυνο τους συμμαθητές τους.

Σε ποιο κίνδυνο άραγε να τους θέσουν; Γι’ αυτό δεν γίνονται δήθεν τα εμβόλια; Για προστασία απέναντι σε ιούς; Πως λοιπόν θα απειλήσουν τα μη εμβολιασμένα παιδιά τα υπόλοιπα που έχουν εμβολιαστεί;

Κάπου δεν μας τα λένε καλά, ούτε εδώ στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στο Σχολείο Mariposa Παγκόσμιας Εκπαίδευσης, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, υπήρχαν τρία κρούσματα ανεμοβλογιάς.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως στην μία περίπτωση, το παιδί ήταν πλήρως εμβολιασμένο, παρ’ όλα αυτά ασθένησε. Το σχολείο όμως αποφάσισε να κρατήσει όλα τα μη εμβολιασμένα παιδιά εκτός σχολείου για τρεις εβδομάδες!

Αυτή η λύση δόθηκε, παρότι επαναλαμβάνουμε το ένα παιδί με ανεμοβλογιά ήταν πλήρως εμβολιασμένο. Περίπου 90 παιδιά από τα 400 του σχολείου δεν ήταν εμβολιασμένα και έτσι οι γονείς τους διατάχθηκαν από την σχολική διεύθυνση να μείνουν εκτός μαθημάτων για 21 ημέρες.

Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να υπάρξουν ποινικές κυρώσεις. Στο βίντεο θα δείτε παιδιά με μπλούζες που γράφουν πως «το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ είναι πως τα εμβόλια είναι ασφαλή».

Στην Αυστραλία τώρα συμβαίνει το εξής πρωτοφανές: Σχολεία σε όλη την επικράτεια αποφάσισαν να εκδώσουν ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα επιτρέπεται σε δασκάλους να βοηθούν παιδιά να αλλάξουν το φύλο τους χωρίς την άδεια των γονέων. Πολύ καλά ακούσατε!

Το σχέδιο έχουν μάλιστα υπογράψει, όχι ένα και δύο, αλλά 300 σχολεία, τα οποία και θα υποστηρίζουν, δηλαδή θα προτρέπουν σε παιδιά από έξι ετών να αλλάζουν φύλο, ακόμα και αν διαφωνούν οι γονείς τους, αφού πρώτα θα έχουν μυηθεί από τεσσάρων ετών στα νηπιαγωγεία στον κόσμο του τρανσ@ξουαλισμού.

Έτσι και λίγο στην Ελλάδα, όπου, όπως ανακοινώθηκε, πλέον τα παιδιά θα μπαίνουν υποχρεωτικά στα νηπιαγωγεία από τεσσάρων ετών, θα δημιουργούνται τέτοιου είδους… υποστηρικτικές ομάδες.Θέλουν τα παιδιά δικά τους και εμβολιασμένα! Είναι προφανές!πηγή el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ούτε ο Ηρώδης! Δάσκαλοι ξεκίνησαν σχέδιο κατά των παιδιών (σύντομα σε όλο τον κόσμο!)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats