29 Μαΐ 2017

Όταν ο Μητσοτάκης αποκάλυπτε τα μυστικά της μακροζωίας (vid) έτρωγε χοίρινο κρέας άραγε?

Όταν ο Μητσοτάκης αποκάλυπτε τα μυστικά της μακροζωίας (vid) Ξέρει κανεις αν έτρωγε χοίρινο κρέας?

Στα 95 του χρόνια είχε μιλήσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τα μυστικά του που τον κρατούσαν σε καλή κατάσταση μέχρι τα 99 του χρόνια.

Σωστή διατροφή, άθληση, μικρά διαλείμματα για την ξεκούραση του οργανισμού μέσα στην ημέρα και η πρόληψη για τα προβλήματα υγείας, είναι μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία μου». Δεν γνωρίζουμε αν έτρωγε χοίρινο κρέας όμως, καθώς οπως θα ξέρετε οι Οβριοί πρώτου βαθμού δεν τρώνε!

Όπως είχε πει, η μακροζωία οφείλεται εν μέρει στην γερή κράση και στο DNA όμως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρόσεχε πάντα τον εαυτό του: «Οι προληπτικές εξετάσεις σώζουν ζωές», είχε πει ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην φοβάται τους γιατρούς και να τους συμβουλεύεται συχνά.

Τι έτρωγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης; Κεντρική θέση στη διατροφή του είχε τα όσπρια, τα φρούτα, τα χόρτα, το μέλι και το ελαιόλαδο: «Η δίαιτα του ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία και τη μακροζωία του. Τρώω πολλά ωμά λαχανικά και κυρίως ωμή αγκινάρα που είναι ωραίος μεζές για το κρασί και την τσικουδιά. Ο,τι υπάρχει στον κόσμο, το έχω πιει, κι όλα τα καλά πράγματα τα έχω φάει. Είμαι καλοφαγάς και μ΄ αρέσει και το πιοτό με μέτρο. Πρέπει πάντοτε να τρως αυτό που σου χρειάζεται κάθε φορά. Αγαπώ πολύ τα φασόλια. Κάθε Δευτέρα παραγγέλνω τη φασολάδα μου».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε μιλήσει και για την σημασία της άθλησης και τα μεγάλα οφέλη του οργανισμού από το περπάτημα: «Από μικρός γυμνάστηκα πολύ. Μου άρεσε πολύ να περπατώ. Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση. Μπορείς να την κάνεις μέχρι το τέλος της ζωής σου. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να εγκαταλείπει ποτέ τον εαυτό του. Είναι κόπος, αλλά χρειάζεσαι την κινητικότητα».

Ένα ακόμα από τα μυστικά της μακροζωίας είναι τα μικρά διαλείμματα μέσα στη μέρα, με κορυφαίο την μεσημεριανή σιέστα. Τότε, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε μιλήσει και για τον θάνατο λέγοντας πως «είναι καλοδεχούμενος, αρκεί να με βρει όρθιο και δυνατό. Όχι σακάτη και κακομοίρη», κάτι που εν τέλει συνέβη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν ο Μητσοτάκης αποκάλυπτε τα μυστικά της μακροζωίας (vid) έτρωγε χοίρινο κρέας άραγε?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats