Πριν πολλά χρονιά οι “ τσοπάνηδες” κατέλαβαν το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας με τα “σκυλιά” τους (video)

Με αφορμή των ήμερων είχαμε γράψει ένα άρθρο που χαλάει σε πολλούς το Matrix στο σπηλαίο του Πλάτωνα!το οποίο δεν αναρτήθηκε!γιατι θα είχαμε επίθεση απο σκυλιά ξανά!

Και εκεί που πετάς να ερευνήσεις την αλήθεια, σου κάνουν επίθεση τα λυσσασμένα σκυλιά των τσοπάνηδων, που κρατούν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι και την άγνοια!!πολλοί που ειναι ανάμεσα σας, ειναι σκυλιά ντυμένα πρόβατα και οχι μόνο! στα ελεγχόμενα σχολεία και κολεγιά ιατρικής βιολογίας, σας έμαθαν οτι όλοι ειναι ιδιοι! μέγα ψέμα!

Όχι μονο δεν ειναι ιδιοι, αλλα κάποιοι ειναι σκύλοι με αφεντικά (τσοπάνηδες),κάποιοι άλλοι προβατα,άλλοι ουδέτερα ζώα, και κάποιοι άνθρωποι, όσοι έχουν μείνει ακόμα! γιατί ο στόχος είναι να μην μείνει ούτε ένας άνθρωπος!

Για πάρα πολύ καιρό δεχόμαστε επιθέσεις απο τα σκυλιά τους! τελευταία έχουν ηρεμήσει λίγο, γιατί σταματήσαμε να λέμε κάποιες αλήθειες, που αναιρούν αυτα που ξέρει η μάζα αιγοπροβάτων και έχει ως δεδομένα στην πλειοψηφία της, γιατί ετσι την έμαθαν, οπως στο πείραμα με μαϊμούς, που γίνονται υπερασπιστές ενός κανόνα που έχουν θέσει οι τσοπάνηδες με τα σκυλιά τους! .

Δεν έχει σημασία αν έχεις πτυχία και μεταπτυχιακά ,τα προβατα πρόβατα μένουν όσους τίτλους και να έχουν!μάλιστα οι ρόλοι έχουν αντιγραφεί, τώρα όσους πιο πολλούς τίτλους έχεις τοσο πιο πολύ πρόβατο γίνεται!ολα ειναι θέμα χειραγώγησης μυαλών! μαλιστα δεν τους έφτανε να σπουδάζουν 3-5 χρονιά για κάτι που μπορουν να μάθουν και μονοί τους (αν ειναι άνθρωποι) μέσα σε μερικές εβδομάδες η και σε μια μέρα! τώρα τα μαζεύουν απο σχεδόν μωρά ώστε να μην ξεφύγει κανεις απο το Matrix!!

Έχετε δει μερικές γυναίκες που της κάνει οτι θέλει κάποιος λύκος που χειρίζεται το μυαλό τους; σε συνδυασμό οτι ειναι αδίσταχτος; μπορεί να την φέρει στα "μετρά" του και να την κάνει οτι θέλει! το οτι οι γυναίκες ειναι πιο επιρρεπής στην πλύση εγκεφάλου, δεν σημαίνει οτι δεν ειναι και οι αντρες! σε μικρότερο βαθμό, αλλα όπως λέμε πιο πάνω εδώ έχουμε να κάνουμε και με λύκους ντυμένοι άνθρωποι!!

Ως εκ τούτου ειναι ανώφελο να μιλάς σε πρόβατα πόσο μάλλον σε λύκους!!!ο μόνος τρόπος να ελεγχεις ποιοι διαβάζουν, ειναι να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους απο τα πρόβατα και τα σκυλιά των τσοπάνηδων!πράγμα που δεν γίνεται στην πράξη! το άρθρο αφορούσε κάτι που ένα πρόβατο με Νοημοσύνη ραδικιού,λέει οτι το έμαθε το σύστημα = ψέματα! και με τους εξής τίτλους οπως ειναι στο προφίλ της:

Columnist στην εταιρεία Άλλωστε Εκδόσεις
Columnist στην εταιρεία Plan Be
Public Relations Manager (PR Manager) στην εταιρεία Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος
Correspondent στην εταιρεία Hellas FM ....
Owner-operator στην εταιρεία Geopolitics & Daily News
Πρώην Columnist στην εταιρεία Περιοδικό Τρίτο Μάτι
Πρώην Columnist στην εταιρεία Περιοδικό Hellenic Nexus
Σπουδάζει στο Universite de Geneve
Σπούδασε στο Leiden University....

Δεν ειναι ένα δεν ειναι 2, αλλα χιλιάδες τέτοια προβατα που διαδίδουν ηλιθιότητες που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική,και επιμένουν να τα λένε ως δεδομένα!! με ένα σορό πτυχία και μυαλό ίσο η και λιγότερο απο αυτο του προβάτου! και αναρωτιέσαι μα ειναι τοσο ηλίθιοι η τους πληρώνουν όλους; φυσικά και δεν τους πληρώνουν όλους να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, πληρώνεις τον λύκο και μετά οι χρήσιμοι ηλίθιοι μπεεε, βοηθούν στην εξάπλωση της ηλιθιότητας!σε συνδυασμό με τους λύκους σε θέσεις κλειδιά!μία μάτια στο internet πείθει και τον πιο αφελή!

Το άτομο αυτο κανονικά δεν έπρεπε να έχει ούτε ένα πτυχίο αλλα ούτε καν να είχε βγάλει το σχολείο, αλλα να μείνει στην ίδια τάξη μια ζωή!είδατε εσείς να μένει κάνεις στην ίδια τάξη;

Η Απάντηση ειναι στην εικόνα, γιαυτό εξάλλου κρατούν σε καταστολή την μαζα με "σπουδές" που διαρκούν χρονιά! και αυτές ουσιαστικά μονο το 1/10 μπορεί να τους φανεί χρήσιμο! βάζουν μέσα στα μυαλά ενα σορό ανούσιες ηλιθιότητες μαζί με ψέμματα και ετσι τα έχει ως δεδομένα αργότερα.

Πόσοι έχετε δει "άτομα" με νοημοσύνη ραδικιού,να ξέρουν μονο αυτο που έχουν σπουδάσει, και να ειναι παντελώς άσχετοι ακόμα και για τα πιο άπλα και αυτονόητα πράγματα; μετά ειναι και το άλλο! η ηλιθιότητα γιγαντώνεται δίνοντας εξουσία, και πτυχία σε ηλίθιους: Θα μου πεις έμενα ρε που έχω τόσα πτυχία ; νομίζουν οτι με το να έχεις πτυχία αυτόματα είσαι έξυπνος και "μορφωμένος"! η πραγματικότητα δείχνει το αντίθετο!αν εξαιρέσεις κάποια επαγγέλματα που χρειάζονται μερικές εξτρά γνώσεις όλες οι αλλες μπορείς να τις μάθεις μόνος σου, χωρίς καν να πας σε σχόλες και πανεπιστήμια μέσα σε λίγο καιρό!! εδώ υπάρχει ενα σύστημα λοβοτομής και προβατοποίησης !!!

Στο παρακάτω βίντεο γίνεται μία παρομοίωση της επίθεσης που κάνουν τα σκυλιά των τσοπάνηδων!σε ελεύθερα πνεύματα και όχι μαντρωμένα!! (σε κάθε ελεύθερη φωνή)που φυσικά δεν τι βλέπει κάνεις ! μετά έχουμε και τα πρόβατα, που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τα αυτονόητα! οπως και τα σκυλιά τους, λόγο οτι υστερούν σε νοημοσύνη! γιαυτό τα γράφουμε κωδικοποιημένα, ετσι είμαστε όλοι "αγαπημένοι" οποιος έχει μυαλό και ειναι άνθρωπος θα καταλάβει!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications