22 Μαΐ 2017

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ! KΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ! KΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΩΝ ΝΑΥΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ’12-13 ΚΑΙ ΤΟΥ ’40 – ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ» ???

Από το makeleio.gr με μια μικρή αλλαγή στον τίτλο να βάλει και το πόδι του!!! η τρομολαγνεία πουλάει, πρώτα το άρχισαν απο την τηλεόραση, και μετα στο ίντερνετ και πολλούς τους έχουν μάθει ετσι ,αν δεν εχει τέτοιους τίτλους ούτε που τα διαβάζουν!τέτοια τραγική κατάσταση επικρατεί στο ίντερνετ! άλλοι διαβάζουν μονο "έγκυρες" πήγες αριστερών (οι οποίοι ειναι και οι χειρότεροι!) που λένε μονο την αλήθεια! στα 10 τα 8 ειναι ψέμματα! παντού ετσι κάνουν και στην προσωπική τους ζωή!

Και όταν ο μίσος πληθυσμός διαβάζει "έγκυρες πήγες" αριστερών με απίστευτη προώθηση , ακόμα και με κάτι περίεργα όνομα τύπου news247 κτλ, μπορείς να καταλάβεις πως έβγαλαν το σύριζα μια μίξη ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ,αφου τέτοιες σελίδες έχουν απο 20-30 έμμισθους η κάθε μια,που δεν έχουν δουλέψει πότε τους, αλλα ειναι "μανούλες" στην πλύση εγκεφάλου, βασικά ειναι το μονο που ξέρουν να κάνουν, αυτη ειναι η εικόνα του νεοέλληνα μπεε στο ίντερνετ! αντί να στηρίζει ανεξάρτητες ιστοσελίδες και προσπάθειες αφύπνισης ορισμένων :

Το Καστελόριζο ετοιμάζονται να περικυκλώσουν σήμερα οι ναυτικές δυνάμεις της Τουρκίας στο πλαίσιο της άσκησης «Θαλασσόλυκος», που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Για ένα πιθανό θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, λόγω της διαρκούς έντασης με τη γειτονική χώρα κάνει λόγο ο Δημήτρης Βίτσας. Στο πλαίσιο του δεύτερου μέρους της αεροναυτικής άσκησης «Θαλασσόλυκος» τουρκικές φρεγάτες, υποβρύχια, καταδρομικά και πλοία υποστήριξης…. περικυκλώνουν το Καστελόριζο και τη Στρογγύλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ναυτικό και η Αεροπορία της γειτονικής χώρας, πρόκειται να διευρύνουν τη συμμετοχή τους στην άσκηση, με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό πλοίων και αεροσκαφών, αντιδρώντας στην επιστολή του Έλληνα Πρέσβη στην Άγκυρα, ο οποίος κάλεσε τις χώρες που έχουν προσκληθεί, να μην παρακολουθήσουν την τελική φάση της άσκησης.

«Πράγματι, ανησυχούμε για ένα ενδεχόμενο ατύχημα στο Αιγαίο, όταν επικρατεί ένταση και κινητικότητα στρατιωτικών μέσων», λέει ο Δημήτρης Βίτσας, αποκαλύπτοντας πως απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, η Ελλάδα «έχει…. σενάρια για όλα!»

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ, τα συμβάντα παραβίασης των εθνικών μας χωρικών υδάτων, από 90 που ήταν το 2009, πέρυσι … έφτασαν τα 414. Ανησυχητικό όμως είναι το γεγονός πως μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2017 έχουν καταγραφεί συνολικά 594 παραβιάσεις από πλοία του ναυτικού της γειτονικής χώρας.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι τα περισσότερα αφορούν παραβιάσεις από την τουρκική Ακτοφυλακή, η οποία μετά την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του στόλου της, αποτελεί ένα «δεύτερο» ναυτικό στόλο! Αυτοί οι αριθμοί, δυστυχώς, επιβεβαιώνουν ότι οι Τούρκοι προσπαθούν να «χτίσουν» αίσθημα νίκης στο Αιγαίο, επισημαίνει ο επίτιμος Αρχηγός /ΓΕΝ , Κοσμάς Χρηστίδης σε συνέντευξή του στο Militaire.gr

«Το χτίσανε εδώ και μία δεκαετία, με τις περιπολίες που κάνανε, πρόσφατα με τα πυρά εντός χωρικών υδάτων, δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν, με τις αβλαβείς διελεύσεις, οι οποίες δεν είναι και αβλαβείς. Όλα αυτά λοιπόν δημιουργούν μια κουλτούρα νίκης. Δεν λέω ότι έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση νίκης», είπε χαρακτηριστικά.

Η ιλιγγιώδης αύξηση των τουρκικών προκλήσεων στη θάλασσα, αποδίδεται κυρίως στη δράση της ακτοφυλακής, που ενισχύει συνεχώς το στόλο της με κοινοτικά κονδύλια, τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή της ευρωτουρκικής συμφωνίας για το μεταναστευτικό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ! KΡΙΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: