20 Μαΐ 2017

Ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής θα παραλάβει μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-30SM και πλοίο με κατευθυνόμενους πυραύλους!

Ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής θα παραλάβει μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-30SM και πλοίο με κατευθυνόμενους πυραύλους!

Μέχρι το τέλος του έτους ο ρωσικό στόλος της Βαλτικής θα έχει παραλάβει περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-30SM και ένα ακόμα πλοίο με κατευθυνόμενους πυραύλους, σε μια αποφασιστική κίνηση ενίσχυσής του από την ηγεσία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ενώ οι σχέσεις με τις χώρες της περιοχής στον στρατιωτικό τομέα είναι τεταμένες.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο αντιναύαρχος Αλεξάντερ Νοσάτοφ στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda που ασχολείται με στρατιωτικά θέματα. Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα Su-30SM ο στόλος της Βαλτικής (το αεροπορικό του σκέλος) τα παρέλαβε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ θεωρούνται από τις πλέον προηγμένες εκδόσεις των μαχητικών Sukhoi.

Έχει επίσης παραληφθεί ένα ωκεάνιο ναρκοθηρευτικό τύπου Alexandrit και διαθέτει συνολικά 15 ναρκοθηρευτικά, τρία προηγμένα ντιζελοκίνητα υποβρύχια, έξι ταχέα σκάφη κατευθυνομένων πυραύλων, ένα αντιτορπιλικό, έξι κορβέτες ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων, 12 κανονιοφόρους και τέσσερα μεγάλα συν δύο μικρά, πλοία αμφιβίων επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην περιοχή ευθύνης του στόλου της Βαλτικής και τον θύλακα του Καλίνινγκραντ, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει το υποστρατηγικό βαλλιστικό πυραυλικό σύστημα Iskander-M και το σύστημα αντιαεροπορικής και αντιπυραυλικής προστασίας S-400 Triumf.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής θα παραλάβει μαχητικά αεροσκάφη τύπου Su-30SM και πλοίο με κατευθυνόμενους πυραύλους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats