29 Μαΐ 2017

Νέα απεργία γιατι ετσι γουστάρουν! Τρεις μέρες χωρίς προαστιακό και τρένα!

Νέα απεργία γιατι ετσι γουστάρουν!  Τρεις μέρες χωρίς προαστιακό και τρένα!

Από αύριο Τρίτη έως και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο.

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε να αναστείλει όλα τα δρομολόγια τις μέρες αυτές «σεβόμενη το επιβατικό κοινό για να μην πραγματοποιηθεί σύγχυση ως προς τα ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ή όχι» μετά την ανακοίνωση της ΠΕΠΕ με εξώδικο (προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ) για επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου και την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας για την Πέμπτη 1 Ιουνίου.

«Επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων για τις παραπάνω ημερομηνίες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Γιατί ολα αυτα πάμε μια βόλτα στην Κύπρο καποτε:
Οι Άγγλοι έκαναν το 1948 προτάσεις στους Κυπρίους για συνταγματικές ελευθερίες και περιορισμένη αυτοκυβέρνηση. Η ηγεσία του κυπριακού λαού δε βρήκε ικανοποιητικές τις προτάσεις αυτές και τις απέρριψε.Καινούργιος παράγοντας στην πολιτική ζωή του τόπο είχε παρουσιαστεί την εποχή αυτή το κομμουνιστικό κόμμα τα κλασικά τσιράκια των Άγγλων που εξαπλώθηκαν σαν πανούκλα σε όλη την Ευρώπη μετα την δολοφονία της Γερμανίας το 1945 ! που αναπτύχθηκε παράλληλα με την ίδρυση και τη διοργάνωση των εργατικών συνδικάτων.

Το κομμουνιστικό κόμμα βρισκόταν σε αντιπαράθεση με τις δεξιές δυνάμεις και ηταν κατά του εθνικιστικού ΕΟΚΑ.Το 1955 οι Κύπριοι, πιστεύοντας ότι δεν μπορούσαν με ειρηνικά μέσα να πραγματοποιήσουν τους εθνικούς τους πόθους οργάνωσαν ένοπλο αγώνα εναντίον της Αγγλίας.

Πολιτικός αρχηγός ήταν ο Μακάριος, στρατιωτικός αρχηγός ο Γεώργιος Γρίβας. Ώσπου έβαλαν την τουρκιά να κάνει την γνωστή εισβολή για μερικές γενοκτονίες και σφαγές βιασμούς απο τουρκομογγόλους για να ξεμπερδέψουν μια και καλή! οπως έκαναν και στην Γερμανία εξάλλου με τους Ρωσο-Μογγόλους,ετσι δημιουργείς αριστερούς κομμουνιστες υποτακτικούς και δεν σηκώνει κάνεις κεφάλι ξανά! αφου η πλειοψηφία ειναι αριστερομόγγολοι, είπε κανεις τίποτα? η δεν ειναι ετσι οπως τα λέμε? για τον ίδιο λόγο που έστειλαν ορδες τουρκομογγολων το 1950 στην Γερμανία ώστε να κάνουν μούλικα αριστερούς με Γερμανίδες ετσι σήμερα η Γερμανία ειναι μια μασονικη χώρα γεμάτη αριστερούς κομμουνιστές ... Βλέπουμε λοιπόν οτι κομμουνισμός μασονία συνδικάτα ειναι πακέτο πάντα, και κατα σε κάθε τι εθνικιστικό!!ο Χίτλερ δεν τα είχε απαγορεύσει τυχαία τα συνδικάτα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέα απεργία γιατι ετσι γουστάρουν! Τρεις μέρες χωρίς προαστιακό και τρένα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats