20 Μαΐ 2017

Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε

Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε

Την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. «Το ποτήρι ξεχείλισε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών»☭, ο κ. Δένδιας υπογραμμίζει πως το επεισόδιο «δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα» και επισημαίνει ότι «αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι η βία είναι εγγενής στη Χρυσή Αυγή».

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής «επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπουν το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας και ο κώδικας ποινικής δικονομίας».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζει επίσης, ότι η δραστηριότητα του ακροδεξιού κόμματος «εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Η αντιμετώπισή της, κατά συνέπεια, επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας». Μέρος απο τις υποκριτικές τους δηλώσεις antonionews, που ανήκει είπαμε αυτός ΝΔ? ωραία! το ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! αυτο έβγαζαν τόσα χρονιά μαζί με το ΠΑΣΟΚ? και μετα αναρωτιούνται πως έγινε ετσι η χώρα!με υπογραφή ΝΔ η εγκληματική οργάνωση το ΚΚΕ έγινε νόμιμο κόμμα κάποτε!! η υποκρισία τους δεν έχει όρια .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats