Ακόμα και μετά τον Τρόμο στο Μάντσεστερ, αντί για «Ισλαμική Τρομοκρατία» καλούν για μη Εξάπλωση της «Ισλαμοφοβίας»!!!
Ακόμα και μετά τον Τρόμο στο Μάντσεστερ, αντί για «Ισλαμική Τρομοκρατία» καλούν για μη Εξάπλωση της «Ισλαμοφοβίας»!!!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ….ΜΕΣΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΨΕΥΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»….ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΕΘΝΟΥΣ…

Από τον Michael Snyder..

Οι απελπισμένοι φιλελεύθεροι προσπαθούν να κατηγορήσουν για την επίθεση των τρομοκρατών του Μάντσεστερ, οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους ισλαμιστές τρομοκράτες…

Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ) ΣΚΟΠΙΜΑ δείχνουν να μην καταλαβαίνουν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες προσπαθούν και θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής μας, πάντα βέβαια για το καλό μας. Ο βομβαρδισμός στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ έγινε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. 22 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα 8χρονο κορίτσι, σκοτώθηκαν και 59 τραυματίστηκαν.

Είναι ακριβώς το είδος της επίθεσης «μαλακών στόχων» για το οποίο προειδοποιούσα, και το ISIS γρήγορα ανέλαβε την ευθύνη. Μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες, σημειώθηκαν 169 ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε σύνολο 24 διαφορετικών χωρών.

Ο αριθμός των παγκόσμιων τρομοκρατικών επιθέσεων αυξήθηκε κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και φέτος θα βγάλουμε σχεδόν σίγουρα ένα άλλο ρεκόρ όλων των εποχών. Αλλά πολλοί φιλελεύθεροι ποτέ δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη φράση «ισλαμική τρομοκρατία» επειδή δεν ταιριάζει με την ατζέντα τους.

Στην πραγματικότητα, πολλοί φιλελεύθεροι βγήκαν αμέσως στο Twitter μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ και άρχισαν να προειδοποιούν για την εξάπλωση της «ισλαμοφοβίας». Τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουμε να αγαπάμε τους αλλόθρησκους αλλοδαπούς και να μην συνδέουμε την βομβιστική επίθεση με το Ισλάμ!!!!!!

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μα αυτο θελουν .. να γινει αναμηξη των λαων . θελουν να τους εκπολιτισουν κατα καποιο τροπο αλλα στην ουσια θελουν να τους ριξουν στον δυτικό πολιτισμο με αποτελεσμα να μπορουν να τους κανουν και αυτους οτι θελουν στην συνεχεια . αυτοι εχουν μια μεγαλη αντισταση λογου των θρησκευτικων τους πεποιθησεων . εμας ανετα μας εβαλαν στην δικη τους κουλτουρα . και καποιους αλλους λαους . τουρκια και αυτοι ειναι εμποδιο τωρα για την παγκοσμιοποιηση . για ποιο λογο νομιζετε οτι χτυπιουντε και τους φερνουν στην ευρωπη . και οποιος μιλησει ?/ φιδι που τον εφαγε ρατσιστης, ξενοφοβικος , και τοσα αλλα . η παγκοσμιοποιηση εχει τους δικους της κανονες και τακτικη .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications