26 Μαΐ 2017

ΣΟΚ στη Γλυφάδα – Ληστής μπήκε με όπλο στο αυτοκίνητό νεαρής κοπέλας...Δείτε τι έγραψε η ίδια στο facebook

ΣΟΚ στη Γλυφάδα – Ληστής μπήκε με όπλο στο αυτοκίνητό νεαρής κοπέλας...Δείτε τι έγραψε η ίδια στο facebook

Τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε το βράδυ της Πέμπτης μοιράστηκε με τους φίλους της μία νεαρή κοπέλα από τη Γλυφάδα, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή σε όλους.

Όπως περιγράφει η ίδια, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Πανδώρας, κάθετη της Κύπρου, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό της, λίγο πριν ξεκινήσει, μπήκε ξαφνικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος δεν ξεπερνούσε την ηλικία των 30.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, μίλησαν αρκετά, ο άνδρας δεν ήταν αλλοδαπός και με την απειλή όπλου, της ζήτησε να την οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος και να του έδινε όσα χρήματα είχε πάνω της.Όπως λέει, ο άνδρας, φορούσε γάντια, ήταν απόλυτα ψύχραιμος και είχε πάνω του έναν ασύρματο όπου άκουγε τη συχνότητα της αστυνομίας:

Έκκληση προς όλους τους φίλους και γνωστούς- Χτες βράδυ λίγο πριν τις 12:00 στην οδό Πανδώρας (κάθετη με τη Κύπρου) μόλις μπήκα στο αμάξι μου και πήγα να ξεκινήσω μπήκε στο πίσω κάθισμα άγνωστος άντρας νεαρής ηλικίας (μέχρι 30) Έλληνας (μιλήσαμε αρκετά και δεν ήταν αλλοδαπός σε καμια περίπτωση) και με την απειλή όπλου μου ζήτησε να τον οδηγήσω κάπου που ήθελε και να του έδινα οτι χρήματα είχα πάνω μου. Το βασικό του όμως ήταν να πάμε κάπου μαζί με έμενα οδηγό.

Μετά λέει θα με άφηνε Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες έκτος οτι φόραγε γάντια, ήταν απολυτά ψύχραιμος και είχε και ασύρματο που άκουγε από οτι κατάλαβα τη συχνότητα της αστυνομίας. Επομένως ήταν πολύ οργανωμένος και οχι κάποιος τρελός.

Μόλις έστριψα για τη Κύπρου αποφάσισα οτι σε καμιά περίπτωση δεν θα απομακρυνόμουν μαζί του και ακριβώς έξω απο Amigos τράβηξα χειρόφρενο και πετάχτηκα έξω Ο τύπος ψύχραιμος άλλα πολύ γρήγορος μπήκε στη θέση του οδηγού και έφυγε με το αυτοκίνητο μου προφανώς για να ξεφύγει.

Οι υπόλοιπες 2 ωρες, σε κατάσταση απολύτου σοκ και με τη βοήθεια των υπάλληλων του καταστήματος και των πελατών, τις πέρασα στο τμήμα δίνοντας κατάθεση. Το αυτοκίνητο είναι ένα Ford Fusion μπλε σκούρο και εχει σχάρες με αριθμό πινακίδας ΖΧΑ4553. Αν δείτε το αυτοκίνητο παρακαλώ καλέστε άμεσα το 100.

Δυστυχώς θυμάμαι κάθε εικόνα και όλη μας την συνομιλία και ξέρω ότι θα κάνω καιρό να ξεπεράσω τον φόβο που μου δημιούργησε αυτός ο άνθρωπος που πραγματικά δεν ξέρω που μπορεί να κατέληγα αν δεν πεταγόμουν από το αμάξι Να προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ενημερώστε φίλους, τις οικογένειες σας και κυρίως τα παιδιά σας να προσέχουν γιατί αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ στη Γλυφάδα – Ληστής μπήκε με όπλο στο αυτοκίνητό νεαρής κοπέλας...Δείτε τι έγραψε η ίδια στο facebook
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: