11 Μαΐ 2017

Λεμεσός: Ο παπάς ήθελε άλλο τάφο και δεν έκανε την κηδεία

Λεμεσός: Ο παπάς ήθελε άλλο τάφο και δεν έκανε την κηδεία

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν δύο μέρες σε κοιμητήριο κοινότητας της δυτικής Λεμεσού, όταν ο ιερέας διέκοψε τη νεκρώσιμη ακολουθία αντιλαμβανόμενος ότι ανοίχθηκε για τον θανόντα λάθος τάφος, σε προνομιούχο σημείο του κοιμητηρίου, το οποίο είχε αγοραστεί από τα πεθερικά του.

Αμέσως ο ιερέας διέκοψε την κηδεία, διαμηνύοντας στους οικείους του θανόντος, ενός 60χρονου οικογενειάρχη, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει αν δεν κληθεί χειριστής εκσκαφέα, για να ανοίξει τον τάφο στο σωστό σημείο, επισημαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος τάφος ανήκει στα πεθερικά του αναφέρει ο politis.com.cy.

Παρά τις εκκλήσεις της συζύγου και των παιδιών του θανόντος, ότι η αναμονή αυτή έκανε αβάσταχτο το πένθος τους, και τις διαμαρτυρίες των συγγενών του, ότι υπάρχει άπλετος χώρος στο κοιμητήριο για όποιον επιλέξει να ταφεί σ’ αυτό, ο ιερέας παρέμεινε μέχρι τέλους αμετάπειστος.

Ως εκ τούτου η σορός παρέμεινε στη νεκροφόρα για μία περίπου ώρα και συγγενείς και ιερέας ανέμεναν κάτω από τον ήλιο, μέχρις ότου ο χειριστής του εκσκαφέα να ανοίξει τον τάφο στο σωστό σημείο και να γίνει η ταφή.

Η οικογένεια του θανόντος προτίθεται να προβεί σε καταγγελία στη Μητρόπολη Λεμεσού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λεμεσός: Ο παπάς ήθελε άλλο τάφο και δεν έκανε την κηδεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications