31 Μαΐ 2017

Έντρομος Ο Μπογδάνος Μην Με Κόψετε Στον Αέρα Όταν Αναφέρθηκε Στο Κούρεμα Καταθέσεων και Τράπεζες!

Έντρομος Ο Μπογδάνος Μην Με Κόψετε Στον Αέρα Όταν Αναφέρθηκε Στο Κούρεμα Καταθέσεων και Τράπεζες!

Έντρομος Ο Μπογδάνος Μίλησε Γιά Κούρεμα Καταθέσεων Και Τράπεζες Και Παρακαλούσε Τον Αρχισυντάκτης Του Να Μην τον Κόψουν Στον Αέρα!

Τον Φόβο οτι θα τον κόψουν στον αέρα εξέφρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος,που παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3», όταν ξεστόμισε για Κούρεμα καταθέσεων, και ότι η Τράπεζες σαν Μέγα Διαφημιστική Χορηγεί ελέγχουν τα Κανάλια! (Φυσικά και δέν το είπε έτσι) αλλά ο Νοών Νοείτω!

Τελικά το ΣΚΑΪ τι σόι Κανάλι είναι άραγε και Τρομοκρατεί τους Εργαζόμενους Δημοσιογράφους; Το ποιους εξυπηρετεί αυτο το Κανάλι ειναι προφανές «Ευτυχώς είμαστε στα χέρια του Σόιμπλε«, είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, αφήνοντας «άγαλμα» τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο του Σκάι. Άρης Πορτοσάλτε,Το ΔΝΤ-Σόιμπλε είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας»

Το ζήτημα του κουρέματος των καταθέσεων είναι ένα χαρτί που κάποιοι φαίνεται ότι κρατούν ως άσσο στο μανίκι και απειλούν να το βγάλουν όσο δεν κλείνει η Διαπραγμάτευση Δανειστών και Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σίγουρα και θα βρεθεί συμφωνία με τους δανειστές μας ο προς το Χρέος, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο,θα πρέπει να τους δώσουμε ένα κούρεμα των καταθέσεων μας, μιας και οι τράπεζες το 2018 θα χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση, με κόκκινα δάνεια,ρευστότητα,και στάση πληρωμών να έχουν νεκρώσει την Ελληνική οικονομία, οι λύση του κουρέματος των καταθέσεων είναι η λιγότερο ζημιογόνα για τους Δανειστές μας!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr πηγή

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έντρομος Ο Μπογδάνος Μην Με Κόψετε Στον Αέρα Όταν Αναφέρθηκε Στο Κούρεμα Καταθέσεων και Τράπεζες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: