Πανικός σε σούπερ μάρκετ μεταξύ γερού κομμουνιστή και αριστερής!
Πανικός σε σούπερ μάρκετ μεταξύ γερού κομμουνιστή και αριστερής θείας!

Ο κομμουνιστής θα μείνει πάντα κομμουνιστής! ετσι γεννήθηκε! μια μικρή ιστορία να δουν κάποιοι με τι ζώα έχουμε να κάνουμε ! γενικά εκτός τους κομμουνιστές που κάνουν οτι δεν ξέρουν τίποτα για το παιδομάζωμα, και τις χιλιαδες σφαγές αθώων Ελλήνων,η για ποιους "πολεμούσαν" έσφαζαν ως άγρια θηρία, τετοια ζώα που ειναι λογικό! .. Η κατάσταση που επικρατεί στο ελλαδιστάν ειναι αυτη παρακάτω:

Η ιστορια αρχιζει όταν ένας γερός διπλά μου, μου λεει οτι ενα συγκεκριμένο λάδι ,το αύξησαν κατα 2 ευρώ απο την προηγούμενη εβδομάδα ! και του λέω, τι να σου κάνω εγω; ΣΥΡΙΖΑ βγάλατε! και το ίδιο λάδι αν και ελληνικό σε άλλη χώρα μπορεί να εχει και 5 ευρώ πιο κάτω!

Και αρχίζει : ποιος ΣΥΡΙΖΑ δεν τους θέλουμε καθόλου είναι απατεώνες!....Άρχισαν να κτυπούν καμπανάκια σειρήνες κακό! (μέσα στο μυαλό,) και να φωνάζουν, ειναι κομμουνιστής!δες πως ειναι!(έχω μια άλλη ονομασία για αυτούς), και λέω κάτσε να δω αν ειναι όντως κομμουνιστης η κτύπησαν κατα λάθος σειρήνες:

Αυτοί έχουν πλήρη άγνοια της πραγματικότητας , λειτουργούν ακριβώς όπως θέλει το σύστημα, υιοθετούν αυτά που θέλει, και ξέρουν μονό αυτά που θέλει το σύστημα, οτιδήποτε άλλο είναι άγνωστο ακόμα και τους το πεις! ακριβώς όπως τα σκυλιά, όπως τα μάθεις αυτό θα κάνουν, (έχουν σύνδεση υποσυνείδητα, κτλ άλλα ας μείνουμε στα γνωστά θνητά!!!)αν το αφεντικό τα μάθει να κάνουν επίθεση σε άγνωστους δεν μπορείς να πιάσεις και να τους πεις ότι το αφεντικό τους είναι ο κακός! είναι σαν να μιλάς σε άγριο σκυλί!

Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας ακόμα και να τους δείξει τι έκαναν οι κομουνιστές όχι μονό στην Ελλάδα άλλα στην ανθρωπότητα, όλες αυτές οι θηριωδίες με στοιχειά, αυτοί θα εξακολουθήσουν να λένε τα δικά τους! τα ρομπότ πιο πολλά θα καταλάβαιναν απο αυτα τα παράσιτα (trojan Δούρειους Ίππους)και έχουν περισσότερη λογική!

Και σκέφτηκα να του πετάξω το τυράκι να εκδηλωθεί : Τι έχεις να πεις για τον Παπαδόπουλο ; την χούντα; απαντάει και κάνει την πάπια ... Και άλλο τυράκι : τι έχεις να πεις τον Ασάντ στην Συριά; εκεί δεν άντεξε : Σκότωμα θέλει!!! (αν και ο γενικός κάνονας για να εκδηλωθούν αυτα τα trojan ειναι να λες για Χίτλερ, εκεί δείχνουν την αληθινή φύση τους!)και του λέω σε ενόχλησε κάπου και θέλει σκότωμα? τελικά δεν κτύπησε συναγερμός άδικα!

Α!! σκοτώνει κόσμο στην Συριά! ερώτηση, ποιος τα λέει αυτα; κάνοντας το κορόιδο αν και η απάντηση ηταν αναμενόμενη... Τα λένε στην τηλεόραση και στις εφημερίδες! κλασική απάντηση ηλίθιου!άντε να του εξηγήσεις οτι ολα αυτα που αναφέρει ειναι ελεγχόμενα! κατα 90%

Εκεί φάνηκε καθαρά οτι ειναι κομμουνιστης(χρήσιμοι ηλίθιοι, γιατί ειναι 2 ειδών κομμουνιστές , οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η δεύτερη αδίσταχτη φάρα έως σατανική που χρησιμοποιεί την πρώτη!), και του λέω κομμουνιστης είσαι και κατηγορείς τον ΣΥΡΙΖΑ; δεν τους θέλουμε καθόλου εγω ειμαι κομμουνιστης απο τους παλιούς τους διώξαμε(?), αφου ο Τσίρπας στην ΚΝΕ ηταν του ΚΚΕ τι λες; ξέρεις ποιος ειναι ο ιδρυτής του ΚΚΕ; απάντηση : Ο Φλωράκης ειναι! θα μου πεις έμενα, και άρχισε τα τρελά του! Σημείωση ο Φλωράκης ηταν ο σφαγέας Ελλήνων, αντιπρόσωπος του Στάλιν με το όνομα καπετάν Χιώτης! και φυσικά δεν ηταν ιδρυτής του ΚΚΕ αυτός αλλα ο εβραιος Αβραάμ Μπεναρόγια το 1918, τι να περιμένει κανεις απο ζωα κομμουνιστες ; ούτε πότε ιδρύθηκε δεν ξέρουν οχι ποιος το ίδρυσε!

Και πάνω στην ώρα πετάγεται μια αριστερή που άκουγε, και του λεει: Τι κάνετε τόσα χρονιά τρώτε τα κρατικά λεφτά, και δεν κάνετε τίποτα , ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον βγήκε! εσεις τι κάνετε;

Εκεί αρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους 2 ζώα! για το ίδιο κόμμα στην ουσία, παρακλάδια του κομμουνισμού ειναι και τα 2, χωρίς να το ξέρουν!φωνές ο κακός χαμός έγινε! σηκώθηκα και έφυγα και τους άκουγα ακόμα απο μακριά, μέχρι που πήγε μια υπάλληλος του Σούπερ Μάρκετ και τους σταμάτησε!

Από αυτα τα δίποδα ζώα έχει γεμίσει η Ελλάδα σήμερα! μονο να κάνουν φασαρία ειναι, και έχουν πλήρη άγνοια ακόμα και για τα στοιχειώδη! η αριστερή λεει εμείς βγήκαμε εσεις τι κάνατε στο κομμουνιστή! τι να κάτσεις να τις πεις τώρα? καλυτερα να μιλήσω σε κανονικό ζώο, πιο πολλά θα καταλάβει!! ολα αυτα ειναι ένα δείγμα της σημερινής κατάστασης !καμιά σωτηρία και πολλοί δεν την αξίζουν καν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications