12 Μαΐ 2017

ΥΠΕΡΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ: Έκρηξη του θα μπορούσε να προκαλέσει βιβλική καταστροφή (Βίντεο)

ΥΠΕΡΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ: Έκρηξη του θα μπορούσε να προκαλέσει βιβλική καταστροφή (Βίντεο)

Κάτω από την εντυπωσιακή ομορφιά του Εθνικού Πάρκου του Yellowstone βρίσκεται μια ωρολογιακή βόμβα … ένα υπερηφαίστειο που έχει καθυστέρηση στην επόμενη έκρηξη του.

Σύμφωνα με το Volcano Discovery, υπάρχουν 3ο περίπου ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο που εκρήγνυνται αυτή τη στιγμή. Κανένα όμως δεν είναι σαν και αυτό που κρύβεται κάτω από το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone στις ΗΠΑ. Για τον απλό λόγο ότι εκεί έχουμε να κάνουμε με ένα υπερηφαίστειο χιλιάδες φορές πιο ισχυρό από ένα απλό ηφαίστειο.....

Επίσης υπάρχει ένας ακόμα λόγος που το υπερηφαίστειο στο Yellowstone είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο. Η τελευταία έκρηξη του υπολογίζεται ότι συνέβη πριν από 600.000 με 650.000 χρόνια και εκτιμάται ότι απελευθέρωσε 1.000 κυβικά χιλιόμετρα λάβας και τέφρας, ενώ έχει υπολογιστεί επίσης ότι κάθε περίπου 600.000 με 700.000 χρόνια εκρήγνυνται.

Για να κάνουμε μια σύγκριση οι γεωλόγοι μας λένε ότι μια έκρηξη του Yellowstone θα είχε έως και 2.000 φορές τη δύναμη της έκρηξης του ηφαιστείου της Αγίας Ελένης που είχε εκραγεί το 1980 και περίπου τα δύο τρίτα της χώρας θα ερημώνονταν αμέσως!

Είμαστε λοιπόν στο κατώφλι μια επικείμενης έκρηξης; Δεκάδες επιστήμονες με τελευταίας τεχνολογίας σεισμογραφικά όργανα παρακολουθούν επί 24ώρου βάσεως την γεωδυναμική συμπεριφορά στο Εθνικό Πάρκο, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Δείτε παρακάτω ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τι θα συμβεί έτσι και εκραγεί το Yellowstone:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΥΠΕΡΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΓΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ: Έκρηξη του θα μπορούσε να προκαλέσει βιβλική καταστροφή (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats