Τεστ Rorschach (έγχρωμο): Κάντε ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ το διαβόητο τεστ προσωπικότητας
Τεστ Rorschach (έγχρωμο): Κάντε ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ το διαβόητο τεστ προσωπικότητας

Το τεστ Rorschach αναδεικνεύει το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μας, το οποίο αναγνωρίζουν συνήθως όλοι οι άλλοι γύρω μας, εκτός από εμάς τους ίδιους.

Το τεστ Rorschach είναι το πιο διάσημο τεστ σχημάτων στον τομέα της ψυχολογίας και κατά κανόνα γίνεται μόνο σε άσπρο-μαύρο, δηλαδή με μαύρο μελάνι επάνω σε λευκό πλαίσιο. Μία μικρή παραλλαγή αυτού του τεστ είναι και το ακόλουθο, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε κάθε φορά εκείνη την λέξη που περιγράφει καλύτερα το έγχρωμο σχέδιο που θα βλέπετε. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα δείτε ακριβώς την λέξη που σκεφτήκατε αμέσως, αλλά επιλέξτε εκείνη που πλησιάζει περισσότερο σε αυτό που νιώσατε, ή σκεφτήκατε αντικρίζοντας το σχέδιο.

Και στο τέλος θα δείτε ποιο είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτό μου έβγαλε το τέστ.

Σύμφωνα με το τεστ χρωμάτων το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας είναι η νοημοσύνη σας. Είστε εξαιρετικά έξυπνο άτομο με πολλές γνώσεις. Μπορείτε πάντα να αποφασίζετε πρώτα με το κεφάλι σας και μετά το συναίσθημα. Έχετε άριστη κριτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Είστε πολύ πρακτικό και περισπούδαστο άτομο. Είστε επίσης ένα πολύ σκληρά εργαζόμενο άτομο. Μπορείτε να δώσει το 110% σε ό, τι κάνετε. Ίσως είστε τελειομανείς, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. από κάτι. Πάντα θέλετε να γίνεστε ολοένα και καλύτεροι.

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications